Uusimmat kuvat

Synttärit

Sunnuntai 7.11.2021 klo 11:44


Jos täytät tänä vuonna tai täytit viime vuonna ”tasassi tai puolväli”, siis 70-, 75-, 80-, 85-, 90- jne. vuotta ja kuulut Salon seurakuntaan, niin tiesitkö, että seurakunta järjestää em. ikäisille yhteissyntymäpäiväjuhlat. Viime vuonna korona esti juhlimisen, mutta ei tänä vuonna.

Muurlalaisia juhlittiin lokakuun viimeisenä päivänä, muualla juhlia vielä tulossa.

Muurlan juhlat olivat vallan hianot. Ohjelma ja tarjoilut just nappiin nekin! Kiitos papil Marika Huhtasalo sekä kanttoril Virpi Vähäpassi ja hänen mukanaan tulleille neljälle flikalle. Kauniisti lauloivat! Todella. Ja juu: emännäl Tarja Lehtovirta kans isot kiitokset!

https://www.salonseurakunta.fi/haku?q=syntym

--

Jaa! Et mitäkö mää täyti? No, jotta noist, mut viime vuan.


Kommentit

9.11.2021 21:35  Kylält 75-v buumeri-mamma

Srk:lle kiitos meille ajassa mukana oleville tietyt iät saavuttaneille buumeri-kansalaisille järjestetystä tilaisuudesta maukkain tarjoiluin. Vt-kanttori Virpi Vähäpassin mukana olleiden 4 nuoren tyttöjen lauluja oli upeaa kuunneltavaa. Ilo oli myös tutustua kappalaiseemme Marikaan sekä vt-kanttoriimme Virpiin. Harmi vaan, kun nii moni ikätoveri jättää tulematta näihin tilaisuuksiin.. Olishan nähny ehkä tuttui ja tuntemattomiikin, tulla tutuks !!!!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini