Uusimmat kuvat

VuokraVaimo salolaisittain

Lauantai 13.11.2021 klo 22:16


Tänään on ensi-iltansa saanut Salon Teatterin farssikomedia Vuokravaimo. Minä näin esityksen jäsenennakkona jo 11.11.2021.

Kyllä tarttee kehuja antaa. Ja paljon. Teatterin ohjelmista päättävät ovat tehneet loistavan valinnan, kun ovat ottaneet ohjelmistoonsa tämän näytelmän. Se on just sopiva vaikkapa pikkujouluilevien ihmisten alkuohjelmaksi tähän loppuvuoteen. Ja piristäähän esitys tätä jojoilevaa korona-aikaakin. Vaikka teatterissa koko esityksen ajan, plus väliajan, maski naamalla oltiin ja istuttiin, niin ei sekään nyt, ei ainakaan minua harmittanut. 

Olen joskus ennenkin todennut, että en tykkää, jos näyttelijälle annetaan monta roolia, mutta tässä se ei haitannut, ei niin sit tippaakaan.

Vuokravaimossa oli ja on vain viisi näyttelijää, mutta voi hyvät hyssykät, mihin suorituksiin he taipuvat. Kahdella heistä roolit vaihtuvat, vaatteetkin vauhdilla, mutta kyllä katsoja ihan hyvin kärryillä pysyy, mitä he kulloinkin esittävät.

Ohjaaja Karolina Blom on hommansa osannut. Minä siis istuin ennakkonäytöksessä, sellaisessa, jossa esitystä vielä tavallaan harjoitellaan, mutta kertaakaan ei tullut oloa, että esitys olisi ollut harjoitteluesitys. Kyllä se minun mielestäni oli ensi-iltatuotteen tasoa alusta loppuun!

No ketä sitten kehuisi? Ohjaajaa tietenkin, mutta näyttelijöistä tasapäisinä ykkösinä olivat Kimmo Lehto ja Emmy Welin. Molemmat varsinaisia moniosaajia. Huikeita! Kimmolle on annettava vielä plussapisteitä Äitinä esiintymisestä. Ainahan se huvittaa, jos mies näyttelee naista, mutta kyllä Kimmon suoritus oli aika uskomaton. Sitten Otso Lapila, Mikko Polojärvi ja Hannele Saari. Oikein hyviä olivat hekin.

Tarjolla on vauhdikasta menoa, valheita ja hengästyttävää sekoilua, mutta ihan niinkuin hyvässä Sadussa, kaikki päättyy onnellisesti!

--

Jos haluat PikkuJouluMenemistä, niin suunnista ihmeessä Vuokravaimoa katsomaan.

https://www.salonteatteri.com/


Kommentit

13.11.2021 22:32  Marjatta

Ja huom. Ei tuo esitys pikkujouluihin pääty. Esitykset jatkuvat aina helmikuun 12 päivään 2022 saakka!

17.11.2021 10:19  Kimmo Lehto

Kiitos kommenteista, Marjatta! Hyvä että tekemisemme kelpaa... 🙂


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini