kesää kohti!

Sunnuntai 27.3.2022 klo 10.45


Kellon viisarit kohti kesää!

https://vapaavuoro.uusisuomi.fi/marjattahalkilahtiblogituusisuomifi/kellon-viisarit-kohti-kesaa/

”Tiedän, ettei tämä ole tärkein asia, mutta tämä on yksi niistä asioista, joissa vallitsee yksimielisyys. Jos saamme tämän lain läpi, meidän ei tarvitse jatkaa tätä tyhmyyttä enää.”

Kyseessä kellojen siirto kesäaikaan.

Jätin tarkoituksella pois maan. Se on Amerikka. Jätin pois myös henkilön nimen, joka edellä olevan totesi. Kerron kuitenkin. Hän on ollut joku senaattoreista: Marco Rubio.

Mikä ihme siinä on, ettei EU -maissa päästä tähän samaan? Asiahan on hyväksytty jo 2019 ja kellojen siirtelyn piti päättyä vuonna 2021.

Miksi pitää kahdesti vuodessa väkisin vääntää ja sekoittaa ihmisten ja eläinten nukkumaanmeno- ja heräämisaikoja? Ja rahaakin palaa! Mitä järkeä on kahdesti vuodessa präntätä esim. uusia aikatauluja?

Motkotan, vaikka ei se mitään auta. Parempi, kun lähden tästä ja nyt ihan suosiolla kääntämään kaikki huushollini kellojen viisarit.  Ei tartte sitten aamulla herätessä muuta kuin ihmetellä, miksi on niin pöllämystynyt olotila!

Eilen heräsin ilman kellon soittoa kahdeksalta. Tänään se tarkoittaa, että kahdeksan onkin yhdeksän! Huah, sehän on melkein puolpäivä!

Hyvää kesäaikaa ystävät!


Kommentit

27.3.2022 10.47  Marjatta

Tuo blogi on Uudessa Suomessa!

Jätin alun lainatusta lauseesta pois maan ja sen kuka on sanojen takana. Jätin siks, että minun mielestäni kellon viisareitten siirtämättä jättäminen (kesä- ja talviaika) pitäisi olla yksimielistä kaikkialla maailmassa ja yli puoluerajojen.

Onko kukaan laskenut paljonko tämä touhu maksaa?
Rahaa tarvittaisiin vaikka mihin muuhun, mutta ei tällaiseen väkisin vääntämiseen. Kas kun ei päätetä, että talvikuukaudet ovat jatkossa kesää ja kesäkuukaudet talvea!

29.3.2022 8.49  Kuntoileva kuntalainen

Olen ymmärtänyt, että EU:ssa tämä kellon aikojen siirto kaatui siihen, ettei päästy yhteisymmärrykseen, jäädäänkö kesä- vai talviaikaan pysyvästi.
Toiseksi kuulemma siihen, että tuli korona.
Mikähän seuraavaksi syyksi ilmoitetaan?
Minusta EU on tässä asiassa tehoton toimija. Asia kun ei ole mikään maailman luokan asia.
Kuitenkin, minua ja monia tuntemiani henkilöitä tämän ajan muutos haittaa joka kerta ainakin parin viikon ajan terveydellisesti!
Ja entäs tämä rahallinen vaikutus sitten Euroopan laajuisesti, sitäkin kannattaisi EU:ssa miettiä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini