Liian paksu

Maanantai 4.7.2022 klo 14.23


Salon Teatterin jäsenenä pääsin Vuohensaaren kesäteatteriin jo viime viikon torstaina. Ensi-ilta Liian paksu perhoseksi -näytelmälle on ollut lauantaina. Tämän kesän esitys on Sisko Istanmäen tekstiä, jota ohjaaja Janne Jämsä on täydentänyt musiikki- ja tanssiosuuksilla.

”Ei huano”, meinaan nuo viimeksi mainitut. Eikä huono muutoinkaan.

Pääosien Kaisun ja Ernin esittäjät (Kaisu topakkana ja Erni nynnerönä) Helmi Oja ja Jerry Sarlin vetivät tehtävänsä alusta loppuun saakka todella kunniakkaasti. Ja Ernin äitiä näyttelevä Marjukka Paajolahti-Halme oli ”kyl oikke näyttelijäpläjäys”. Hänen suorituksestaan tykkäsin kovasti.

Olin ennakkonäytöksessä, mutta kyllä esitys meni niin sujuvasti, että se olisi ihan hyvin voinut olla vaikka ensi-iltaa. Ja jos koko kokonaisuudesta jotain sanoisin, niin sanon, jotta väliaikaan saakka esitys oli minun silmissäni ja korvissani just nappiin. Väliajan jälkeinen esitys tuntui pikkusen pitkältä, mutta mistä ja miten sitä olisin lyhentänyt, sitä en osaa sanoa.

Näkemisen ja kokemisen arvoinen kesäteatterikipale. Tasokasta teatteria! Kannattaa mennä katsomaan.

https://www.salonteatteri.com/liianpaksuperhoseksi


Kommentit

4.7.2022 14.32  Marjatta

Nyt jäi teatteriin linkitys vajaaksi. Eli suoraan tuosta edellä olevasta ei nyt teatterin sivuille pääse. En tiedä missä vika, mutta mulle tuo heitti herjan, jotta sivuille pääsy on estetty. Onk tosikaan vai onko mun kotisivuilla nyt joku häirikkö????

Nooh, googlettamalla teatteriin menijä tarvittavat tiedot löytää..


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini