pelon siemen

Torstai 30.6.2022 klo 17.14


Nyt porottaa semmoset helteet, että tietsikan äärellä istuminen ei kiinnosta. Vain pikapikaa avaan koneen ja katson, onko posteja tai onko erityisiä uutisia, joihin pitäisi pysähtyä. Eipä näy niitäkään, paitsi yksi. Se on tämä:

Eija Liikamaalla ranskalainen visiitti Taivalkoskelle: "Minuun istutettiin pelon siemen"

https://kuntalehti.fi/uutiset/liikamaalla-ranskalainen-visiitti-taivalkoskelle/

Huhhuh.  


Kommentit

1.7.2022 18.53  Sivujasi Seuraava

Tuskin salossa hallinnon puolella liikaa työnteiäkijöitä on, mutta kummallisia visiittejä on täälläkin kahdelta viimeisimmälrä kaupunginjohtaja lta nähty.

3.7.2022 18.38  MääKylält

Mää ainaski jännityksell orota, miten taas käy tai käykö. Kuka määrää sen tahrin, minkä mukka marssita ja marssivak kaikk ?

4.7.2022 14.39  Marjatta

Toivottavasti tahdin määrää Anna-Kristiina Korhonen.

Kuntalehden uutisiin kurkkasin. Luetuimmat jutut juuri nyt:


Luetuimmat
Eija Liikamaalla ranskalainen visiitti Taivalkoskelle: "Minuun istutettiin pelon siemen"

Lyhyt lausuntoaika lakiesityksistä keskellä lomakautta turhauttaa kuntakentällä ? maakuntajohtaja pitää toimintaa kuntademokratian halventamisena

Tilapäinen valiokunta esittää Ikaalisten kaupunginhallituksen erottamista - taustalla yhden kaupunginhallituksen jäsenen some-kirjoittelu

4.7.2022 14.54  Marjatta

Vähän jatkoa edelliseen = Toivottavasti -listaa kaupunginjohtajalle:

- kuuntelee kaupunkilaisiakin
- pitää huolen, että virkamiehet valmistelevat päätöksiin etenevät asiat huolella
- pitää silmällä kaupungin esteettömyys- ja tasa-arvoasioita

4.7.2022 20.57  Mammast Kylält

Unohtamatt vanhuksi ja iäkkäit. Ett heiti hoitos olis hollillas ja hoitopaikka pääsis hiuka enne ku lähtölaskenta o alkanu.

4.7.2022 22.38  Marjatta

No kyllä toki tuokin, mutta mää jätin ikäihmiset pois toivottavasti -luettelosta, koska meille on tulossa hyvinvointialueet ja ne huolehtivat, että sosiaali- ja terveyspuoli ovat koht niiiin hyvässä kunnossa että!! Siihen tarttis uskoa, vaikka kyl se usko ja toivo aika lailla vaikeaa on.

5.7.2022 13.49  Sopiva vaiko pätevä

Kukahan ikäihmisten asioista välittäisi, eihän heistä mitään hyötyä yhteiskunnalle ole!?
Mutta mitä minä ihmettelen. Sitä, että Salo kuihtuvana kaupunkina perustaa tällaisen kehittämissuunnittelijan työsuhteen tässä vaiheessa, kun kaupungin toiminnot muutenkin vähenevät ja rahatkin ovat tiukoilla.
Enemmänkin tarvittaisiin tuottavaa työtä tekeviä henkilöitä. Olisi lisäksi mukava nähdä, mikä on tällaisen henkilön toimenkuvaus.

6.7.2022 10.04  Sivujasi Seuraava

Minä ihmtelin samaa. Hyvinvointialueelle siirtyy iso joukko työntekijöitä, joten kyllä on kysyttävä mihin tarpeeseen tämä uusi suunitelija tarvitaan.

7.7.2022 16.02  Mammast Kylält

Mää ole ny kumminki miälisän, ku THL anto periks rokotuste kanss. Sanosiva, ett 65 ja vanhemma saava 4 nne rokotukses 15.8 alkaen. Ny vartton ett Salo jossa ilmotta, kosk voi aikka varat. Pare se ny o meijä lihas, ku muute olisiva syksyll menny peräte hukka, vanhentune vissi???


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini