Uusimmat kuvat

Ikihitit

Maanantai 19.9.2022 klo 21:47


Silloin tällöin eteen tupsahtaa päiviä, joissa yllättyy. Aamulla tiedät, ehkä oikein suunnittelet, mitä päivän aikana teet, mutta ennen ehtoopäivää ykskaks yllättäen huomaat, että suunnitelmasi muuttuvat. Minulle kävi näin viimeksi eilen.

Olin ajatellut, että pihalle ja puutarhaan minä ehtoopäivästä menisin syksyn jälkiä siistimään. Se jäi, kun yks Ystävätär soitti ja kysyi seurakseen konserttiin. Alun perin konserttiin aikoneet olivat kuulemma kipeinä, joten me pääsisimme, jos lähtisimme vähän niinkuin peruutuspaikoille.

Eikä se sitten ollutkaan mikä tahansa konsertti. Oli Jukka Kuoppamäki, hänen elämänsä laulut ja paikkana Teatteri Provinssi Salossa.

Kannatti lähteä. Konsertti oli hyvä. Todella hyvä. Lavalla esiintyi myös laulun lahjat omaava Kuoppamäen tytär Inka.

Kuoppamäen rakkaus Suomeen ja luontoon tuli taas kerran hänen laulujensa myötä selväksi. Esitettävät kappaleet toisensa perään olivat valitut just nappiin. Facebookkiin kuittasin kommentikseni: "Poikamainen 8kymppinen ja hienot elämänmakuiset laulut. Häkellyttävän hyvä konsertti. Kiitos."

Kuoppamäen ikihitit, mm. Anna mulle tähtitaivas, Satulinna, Sininen ja valkoinen, Kultaa tai kunniaa ja Pieni mies, nuo ainakin pyörivät iloisesti päässäni vielä pitkään! 

   


Kommentit

19.9.2022 22:23  Marjatta

Kiitos lipun antajille!

20.9.2022 9:10  Marjatta

Face -kommenttini näkyy teatterinjohtaja Seppo Suomisen sivuilla, siinä kohtaa, jossa näkyy yks kuva tilaisuudesta. Nooh, kaikki eivät Facebookissa ole. Kunhan tarkensin..


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini