Uusimmat kuvat

mitä olet mieltä?

Tiistai 20.9.2022 klo 11:23


Ja sitten vaan kommentoimaan! Linkki on tässä: 

https://www.otakantaa.fi/fi/hankkeet/775/osallistuminen/1450/kysely/

Salon kaupungin strategialuonnos kuntalaisten kommentoitavana verkossa 

https://salo.fi/ajankohtaista/?mid=4-4306

Otakantaa.fi-palveluun on tänään avattu Salon kaupungin tulevaa strategiaa koskeva kysely. Kyselyssä pyydetään kuntalaisilta ja sidosryhmiltä kommentteja kaupungin arvoihin, strategisiin päämääriin sekä keinoihin ja kärkihankkeisiin, joiden avulla päämäärät saavutetaan. Kysely on avoinna 30.9.2022 asti.

Myös kaupungin visio uudistuu strategian päivityksen myötä. Uudistamistyön tueksi kaupunki järjestää kuntalaisraadin. Kuntalaisraatiin voivat ilmoittautua niin yksittäiset kuntalaiset kuin sidosryhmien edustajat 28.9.2022 mennessä osoitteeseen viestinta@salo.fi. Raatiin kutsutaan 10-15 kuntalaista niin, että edustajia mahdollisimman kattavasti eri ikäryhmistä ja eri puolilta Saloa.

Raati kokoontuu kahtena peräkkäisenä torstaina 6.10. ja 13.10. klo 18-20 kaupungintalolla. Ennen ensimmäistä tapaamista raatilaiset saavat sähköpostitse materiaalin, joka käydään yhdessä läpi ennen kuin varsinainen vision työstö alkaa. Lopullisen päätöksen visiosta tekee kaupunginvaltuusto.

Salon uusi strategia visioineen on tarkoitus hyväksyä kaupunginvaltuustossa 12.12.2022.

--

Uudessa strategiassa Salo on yritysystävällisin, lapsiystävällinen ja vetovoimainen tapahtumakaupunki

https://www.sss.fi/2022/09/uudessa-strategiassa-salo-on-yritysystavallisin-lapsiystavallinen-ja-vetovoimainen-tapahtumakaupunki/


Kommentit

21.9.2022 18:08  Mammast Kylält

mä kävi siäll kattomass ja alotinki vastailema, mutt sit tuli miäle, ett olink ollenka oikkiall paikall.
oli kysymyksi ja vaihtoehroi kyllä tai ei, vaikk mun miälest e h k ä olis ollu paras vaihtoehto. Ja osion jälkke oli jo saarui vastauksi. Mikä tämmöne on ja mitä palvelee. Tämmöset digimaailman nettikyselyt on kanss suppei vastaajien taholt. On paljo heit, jokka ei pääss syyst tai toisest miälipirettäs sanoma. Mutt tämmötti saada varmaan heitti miellyttävämpi tulos.!!!!

22.9.2022 17:37  Marjatta

Juu. On se vähän sekavan oloinen kysely, mut koita uudelleen. Omia kommenttejas voit sit laittaa niihin kohtiin, joissa mielipidemahdollisuus on. Mene vaan loppuun saakka ja paina lähetä. Kyl se sit sinuu ihan kiittääkin🙂


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini