ei innosta!

Maanantai 10.10.2022 klo 14.16


SSS kysyi kansalta, mitä tulevien kansanedustajien pitäisi edistää: Saaristomeri on tärkeämpi kuin Tunnin juna

https://www.sss.fi/2022/10/sss-kysyi-kansalta-mita-tulevien-kansanedustajien-

https://www.sss.fi/2022/10/tunnin-juna-ei-innosta/

Salkkari (Salon Seudun Sanomat) ja Turkkari (Turun Sanomat) ovat kyselleet, aiheesta mikä olisi tärkein asia, jota V-S kansanedustajien pitäisi edistää. Mites se yks KansanEdustaja joskus muonoin totesikaan? Jotain semmosta, jotta "kyllä kansa tietää".  

Nyt kannattaisi kuunnella, mitä mieltä kansa on esim. Tunnin junasta. Se nyt ainakin on selvinnyt, että juna ei enää ole mikään ykköshanke. Juna on tipahtanut sijalle kolme. Junan ohittavat saaristomeren tilan parantaminen ja Turun kansallisen lääkekehityskeskuksen rahoitus.

Simmottis! Minä peukutan!

Saisis vaan junahanke suistua kokonaan raiteiltaan. Eihän sillä enää sitäkään tarvetta ole, että päästäisiin sujuvasti Venäjälle. Kuka meistä sinne nyt haluaa? 


Kommentit

11.10.2022 10.38  KyläMammast

Tunnin juna pois ja tilall ehrottaisi em lisäks maantiät kuntoon. on annettu mennä liia huanoon kuntoon, kun tien käyttäjie lukumääräll lasketa. Ei esim ne suure ja painava rekat ku hakee ja vie kuormia, tukkipuut metsist ja viljakuarmii, rehukuarmii jotta mainitaksen. Ite siunaan ain miälessän, kui 60-luku ol ihmeelline, ku kaikk piänekki kylätie asvaltoitti, ettei soratiän kuappi tartt lanatt ja tasotta. Ny taas tarttis palat sorateihi ????? Ja isompie maanteitte tarttis olla levjöi ku motarit, ett päässe ajelema täyrell teholl. Nykyjupit ei jaks jonoss ajaa, vaa tekevä hiuksi nostattavi ohituksi sulku- ym merkeist piittaamatt. Sitt on vaa vanhoje partoje syy, ett ajava sitä 80, mikä on tiemerkinnäs esitetty!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini