Aaljoentie

Maanantai 10.10.2022 klo 15.51


Sitten tätä aihetta: Kuoppainen KyläTie

Kuvien toimittaminen on edelleen mahdollista. Lokakuun 31 päivään saakka voi kuoppaisia tiekuvia lähetellä.

Ohjeet ovat tällaiset:

Lähetä kuvasi sähköpostilla osoitteeseen posti@suomenkylat.fi. Varmista turvallisuus tien päällä kuvia otettaessa. Mainitse sähköpostin yhteydessä nämä kuusi kohtaa:

1. Tien nimi/numero ja kuvanottopaikka
2. Tien sijainti (kylä/kunta)
3. Kuvaajan nimi
4. Kuvaajan sähköpostiosoite
5. Miten tien huono kunto on vaikeuttanut sinun ja kotiseutusi elämää?
6. Muut terveisesi päättäjille?

Minulla ei kuvaa ole, mutta oikein, oikein, todella kamalan tien löysin eilen. 

Se on Perniössä.

Perniöön piti lähteä, sillä etsin rikki mennyttä Leino -lieden luukun nuppia. Googlettamalla löytyi paikka: Salon Rakennus Varaosa. Naputtelin TomTomiin paikan osoitteen ja sitten suunnistin tien päälle: Muurlantie, Kiskontie, Tuohituntie, Raja-ahteentie ja sitten tuli ohjeistus, jotta käänny vasemmalle. Tottelin ja ajoin tielle, jota en muista koskaan ajaneeni.

Vaan olipa tie. Oli niin-niin, niin kertakaikkisen kamala ja huono tie, etten ymmärrä, miten tien varrella asuvat sen käytössä pärjäävät. Aaljoentien kokonaispituutta en mitannut. Oli täys työ ajaa niin, etten mihinkään krottiin tai railoon tai monttuun autoani ohjannut. Kait sitä jotain 6 km oli.Tien nimi vaihtuu Kivilinnantieksi siinä kohtaa, jossa tuli ohjeistus: aja oikealle Erveläntie.

Salon Rakennus Varaosa löytys ja uuskäytetty lieden nuppi. Motkotin paikan Omistajallekin, että kyl oli kauhee ajomatka. On siitä kuulemma moneen kertaan valitettu, mutta ei vaan ole korjausta saatu. Pois ajoin Erveläntietä pitkin ja pääsin Perniön kirkolle. Ei ollut kovin hyvä sekään tie, mutta oli se nyt toista luokkaa kuin Aaljoentie.

--

Jos Aaljoentien tien pito kuuluu ELY – keskukselle, niin kyllä hävettää. Ja vielä enemmän, jos Salon kaupungistakaan mikään taho ei ole ELYä Aaljoesta informoinut. Tuollaisen tien varrella kuin mitä Aaljoki nyt on, ei saisi asukkailta esim. kiinteistöveroa periä. Minun mielestäni ei senttiäkään !!!   

Tämmösen linkin 

https://www.facebook.com/YITsalonMHU/

löysin, mutta nyt en kyl ala penkomaan, onko Aaljoki jossain kohtaa esillä.

Kunhan motkotin.

Loppupäiväksi suunnistan pihahommiin. Ehkä kiukkunikin vähän laantuu!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini