Uusimmat kuvat

uhkaa pukkaa tai sitten ei

Tiistai 1.11.2022 klo 9:16


Pitääkö olla huolissaan?

En ole seurannut esitetäänkö telkkarissa vielä ohjelmaa nimeltä: pitääkö olla huolissaan, mutta se tässä mieleen nousi, kun viime päivien uutisia olen seurannut.

Sotatilanne Ukrainan ja Venäjän välillä on tietysti yksi huolen aihe, isokin, mutta annan sen nyt olla. Sitä selittäkööt asiantuntijat. Niitähän on riittänyt jokaiselle sota-päivälle, eikä loppua näy. Ei asiantuntijoista eikä sodan päättymisestä.

Minua huolestuttaa tänään, tässä ja nyt yksi juttu tai asia. Se on Twitter, tuo Muskin must -juttu. Mies osti Twitterin ja tuntuu siltä, että hän haluaa koko maailman polvilleen.

Minä olen Twitterissä keikkunut, esiintynyt vuodesta 2012, mutta pääsääntöisesti vain silloin, kun olen näitä Uuden Suomen puheenvuorojani sinne esille tuupannut. 

Viimeisimmät twitter –uutiset kertovat, jos paikkaansa pitävät, että herra Musk meinaa tehdä muutoksia. Oikein isoja. Tulossa on esim. käyttäjätilien varmentaminen. Ja jotain maksustakin jo touhutaan. Töissä olleille johtaville henkilöille Musk on jakanut eropasseja ja huhutaan, että erottamisia tulee lisää.   

 

Nyt mietin, eroanko Twitteristä heti vai odotanko, että herra Musk heittää minut pihalle. Mitään sisäänpääsymaksuja en ainakaan ala maksamaan!

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/marjattahalkilahtiblogituusisuomifi/pitaako-olla-huolissaan-5/


Kommentit

1.11.2022 9:44  Marjatta

Uhkaa, uhkaa. No flunssan ja koronan uhkaa olen ainakin yrittänyt hillitä. Olen tilannut ajat viidenteen koronapiikkiin ja myös flunssaan. Kumpaakaan tautia en kimppuuni halua.

2.11.2022 12:33  Marjatta

Tämän kommentin laitoin us -puheenvuoroon.

Siitä, että kunta käyttää Twitteriä valtuuston kokousten informoinnissa, siitä en tykkää. Esim. Salon kaupunki on näin tehnyt. Jos kokousta jo muutoin pystyy YouTuben kautta seuraamaan (livenä tai nauhalta), niin miksvarten yhden henkilön pitää samanaikaisesti naputella Twitteriin, mitä päätetään tai jätetään päättämättä. Tuskin sitä kukaan palkatta tekee. Tuon tvitteröinnin toivoisin roskikseen heitettäväksi. Pitäisköhän tehdä aloite? Niitähän minä tehtailin, kun aikoinaan luottamushenkilönä toimin!

2.11.2022 18:18  Vanhempi asiantuntija

Ottaen huomioon kaupungin ikärakenteen, katson tuon twitteröinnin turhaksi. Kai sitä muutakin, vaikkapa tuottavampaakin työtä löytyy.
Ja tavoittaako tuo tiedottaminen muuta kuin pienen osan kaupungin asukkaista.
Tiedottaminen on ihan ok, mutta miten se kohtaa ison osan asukkaista onkin jo toinen juttu.
Kiitosta saa ainakin kaupunkitiedote, se tavoittaa jokaisen, vaikka harvakseltaan ilmestyy.
Ja vielä, eivät kaupungin viranhaltijat kaikista kiinnostavista asioista asukkaita informoi. Olen havainnut vuosien varrella valmisteilla olevia asioita, joista pidetään tarkasti suu supussa.

3.11.2022 7:09  Marjatta

Kiitos. Olen samaa mieltä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini