Salon seurakunnan kirkkovaltuutetut 2023-

Tiistai 22.11.2022 klo 21.36


Ja vielä kerran seurakuntaan.

Äänestetty on ja tulokset saatu. Uusia kirkkovaltuutettuja ei montaa tullut. Jos uusia on 11 ja heistä 6 on Martinkoskelaisia, niin mitä pitäisi moisesta sanoa?

Valittujen nimet olen kopioinut seurakunnan sivuilta:

Kirkkovaltuustoon valittiin:

Olli-Pekka Aalto
Pasi Björk
Maija Butters
Pirjo Harstinen
Riitta Helenius
Marika Hietanen
Marjatta Hyttinen
Anne Järvinen
Karoliina Kankaanpää
Marjo Kunnia
Juha Laurila
Tarja Lehtovirta
Ari-Pekka Luoma
Jouko Marjalaakso
Kalle Mikkola
Marja-Liisa Mikola
Pekka Mäenpää
Martti Mäkitalo
Marjaana Mänkäri
Iiris Määttänen
Kari Niinistö
Eija Panttila
Satu Parttimaa
Essi Pietilä
Hannu Pölönen
Johanna Riski
Marja-Leena Ruostesaari
Timo Tammi
Jaana Uusitalo
Simo Vesa
Päivi Vigg
Antti Vierjoki
Annikka Viitaniemi

--
 

Ääniharava, koskelainen Martti Mäkitalo (182 ääntä) oli lähtenyt ehdokkaaksi ajatuksella, että samanlaista vastuun kantamista se on kuin kunnallispolitiikkakin. Oman alueen puolta pitäminen oli sekin ollut miehen mielessä.

Nyt on Martti vissiin nukkunut yön yli ja huomannut, että jotain muutakin tarvitaan: ".. nyt täytyy ajatella seurakunnan kokonaisuutta – ehkä olla myös Salon entisten pienten seurakuntien asialla."

No niinpä. Ihan hyvä, mutta ehkä -sanan olisi voinut jättää pois.

Onkohan Mäkitalo jo tulevan seurakuntatalon (tämän Salo -cityn keskustaan tulevan) nähnyt? Olisin utelias, eikun tiedonhaluinen kuulemaan mitä mieltä mies siitä "pömpelistä" on! 

--

Oikke paljon onneks olkko 2023 kautensa aloittavaville kirkkovaltuutetuille. Ja työn, päättämisen iloa. Siunaustakin! 


Kommentit

22.11.2022 22.20  Marjatta

Jos et asu täälpäi, niin et välttämättä tiedä, mitä tuo Martinkosken porukka oikein on. Tässä kopiona seurakunta -infoa digilehdestä Päivämies

Seurakuntaliitoksia ensi vuonna
Uutiset
31.5.2022 15.20
Kirkkohallitus on hyväksynyt kokouksessaan 25.5. muutoksia seurakuntajakoihin. Vuoden 2022 lopussa useita seurakuntia lakkautetaan ja liitetään vuoden 2023 alusta lähtien muihin seurakuntiin.

Siikaisten seurakunta liittyy Kankaanpään seurakuntaan. Laajenevan seurakunnan alueeseen kuuluvat Siikaisten, Karvian, Jämijärven ja Kankaanpään kunnan alueet.

Kalvolan seurakunta yhdistyy Hämeenlinna-Vanajan seurakuntaan, jonka alue siis laajenee Kalvolan seurakunnan rajojen mukaisesti.

Evijärven seurakunta liittyy Kauhavan seurakuntaan. Tämän alueena on nykyisten Evijärven ja Kauhavan seurakuntien rajojen mukainen alue.

Vimpelin ja Lappajärven seurakunnat liittyvät molemmat Alajärven seurakuntaan. Laajentuvaan seurakuntaan kuuluvat Vimpelin, Lappajärven ja Alajärven seurakuntien alueet.

Martinkosken seurakunta liittyy Salon seurakuntaan, johon kuuluvat liitoksen jälkeen Marttilan, Kosken TI ja Salon seurakuntien alueet.

22.11.2022 22.35  Marjatta

Nimimerkki Maalaisakka kysyi Salon Seudun Sanomien tätä mieltä tekstareissa tänään:

.. " vastatkaa ehdokkaat.Seurakunnassa ollaan hyvin hiljaa kaikesta. Ennen vaaleja olisi voinut järjestää vaali-illan, jossa olisi kuultu ehdokkaiden mielipiteitä mistä vaan elämän alueelta."

Kyllä tuollaista varmaan ainakin vanhempi väki kaipasikin. Koko ajan unohdetaan se, että kaikilla ei ole nettiyhteyksiä. Siellä ehdokkaat esillä olivat, oli oikein vaalikone. Tuskin sitä kaikki nettiä normaalisti käyttävätkään käyttivät.

Minä käytin vaalikonetta, mutta kysymyksistä en tykännyt. Enkä sitä äänestänyt, jota kone minulle ehdotti/ tyrkytti.

23.11.2022 12.52  Sivujasi Seuraava

Olen samaa mieltä Maalaisakan kanssa.

23.11.2022 21.37  Vielä seurakuntalainen

Kaupungin keskusta on jo monumenttinsa saanut. Toivon hartaasti, että tänne maaseudulle myös jotain annettaisiin. Tällaiselta maallikolta tuntuu, että maaseutu on vain rahoittanut kiinteistöjen myynnillä ja toiminnan vähentämisellä keskustan isoa seurakuntataloa.

24.11.2022 14.26  Mammast Kylält

Srk teki niin ison ja kalliin monumentin, mutt miksi ??? Kysyn vaan ja pelkään, ett ny lähretä myymä liitettyjen seurakuntien srk-taloja. Onhan jo myytykin muita pieniä kiinteistöjä kuten esim Muurlassa. Martinkoskelaiset kokevat olevansa kaukana ja sivussa kaikesta ison srk-keeskittymän toiminnoist, nii hyvä ett keskittivä omiens pualest. Meill täsä lähellki olevilt ku ova kaikk toiminna ja tapahtuma sillo sun tällö. Hmhh????


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini