Uusimmat kuvat

kerätään, selvitetään, koordinoidaan

Keskiviikko 14.12.2022 klo 18:30


Kuntalaisaloitteessa kerätään nimiä teatterikiinteistön puolesta

https://www.sss.fi/2022/12/kuntalaisaloitteessa-kerataan-nimia-teatterikiinteiston-puolesta/

Olen nimeni aloitteeseen kirjoittanut, vaikka en nyt niin kovin vakuuttunut tästä Mariankadun kiinteistöstä enää olekaan. Kun siellä sitä sisäilmaongelmaa on, eikä sitä tähän mennessä ole saatu poistettua, niin kaupungin korjaamistaidolla, joidenkin mielestä -taidottomuudella, sitä tuskin kuntoon saadaankaan.

Mutta-mutta "jotta tarttis tehrä"!

Auttaako tämä? 

Salon valtuusto haluaa selvityksen kulttuurin ja urheilun tilatarpeista – ”esittävä taide ei ole missään arvossa”

https://www.sss.fi/2022/12/salon-valtuusto-haluaa-selvityksen-kulttuurin-ja-urheilun-tilatarpeista/

Tämä kyllä pitää paikkaansa: esittävä taide ei ole missään arvossa. Ei Salossa. Mutta mihinkään selvittämiseenkään en usko. Tietää vain sitä, että epämääräiseksi ajaksi tilanne saadaan pois silmistä, eikä valtuutettujen tartte miettiä kummalle peukuttaisi kulttuurille vai urheilulle! Tapahtumakoordinaattorin kyl ovat talousarviokokoukseeen hyväksyneet. En vaan ymmärrä miksi.

On perusteltu, että tällaisen työntekijän tehtävä olisi vetää yhteen Salon nykyiset tapahtumat ja niiden järjestäjät. Sitten tämä Sankari tai Sankaritar saisi tehtäväkseen myydä Saloa ulospäin eri tapahtumajärjestäjille. Että tulisi tapahtumia ympäri vuoden.

Ympäri vuoden??!! Hupsista!

Missä niitä olisi? Jos eri tapahtumajärjestäjät kysyvät, millaisia tiloja kaupungilla on eri esitysten paikoiksi neuvoa ja/tai korvausta vastaan antaa, niin mitäköhän vastataan. Vastataanko, jotta juujuu, on täällä vaikka mitä! 

Yks päivä totesin: Koordinaattorin palkkarahat antaisin vaikkapa kulttuurin käyttöön. Kannattais katsoa, mitä summia muissa kunnissa kulttuuri saa. Salon tilanne on ihan nolo, enemmän kuin nolo. Se on hävettävä!

Ei ole mieleni muuttunut! 


Kommentit

14.12.2022 19:32  Sivujasi Seuraava

Myös minua tapahtumakoordinaattorin palkkaaminen ihmetyttää. Salon nykyisten tapahtuminen kokoaminen ei pitäisi kovin pitkäaikainen ja työllistävä juttu olla. Taisit joku päivä sitten kysyä mitä Yrityssalo tekee, miksi ei sille voitaisi tuollaista tehtävää antaa. Kummallista touhua on.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini