piänt päivityst

Tiistai 17.1.2023 klo 17.36


Kuvassa näkyvällä pöydällä oli taas paikkansa 14.1.2023.

Nyt on paljon!

Meinaan Mammalla lapsenlapsia!

Laitanpa päivityksen:

Vanhimman perheessä on jo aikuiset tytöt. Insinööreiksi opiskelevat. Keskimmäisen perheessä on kolme tyttöä, mutta he ovat niin niin pikkuisia (4 ja 2 vuotiaat sekä 7 kk), että kun minä tätä omaa ikääni ajattelen, niin sitä mitä heistä tulee, sitä en enää näe. Hyvä jos ripille pääsyt! Ja sama tilanne on Nuorimmaiseni perheen lasten kanssa. Tyttärentytär on 6 v ja -pojat (4 vuotias sekä tämä just kastettu, vähän yli kuukauden ikäinen).

Yksi MuistiTestiTreenini on nykyään se, että yritän muistaa kaikkien nimi- ja syntymäpäivät. Ja kun siihen lisään vielä nuo Lapset, kaksi Miniää ja Vävyn, niin luulisin, toivon ainakin, että pääkoppani ”muistitikku” pysyy edes tältä osin ajan tasalla. Toivon, että se pysyy vielä pitkään.

Mitäpä muuta: ”Päivä kerralas ja ettenpäi!” 


Kommentit

17.1.2023 19.19  Sivujasi Seuraava

Noin se menee. Päivä kerrallaan ja eteenpäin. Pakko muistaa, että emme me ikuisia ole. Paljon onnea isoäidille ja mukavia kohtaamisia lastenlasten kanssa.

17.1.2023 19.34  Marjatta

Kiitos.
Päivitin, päivitin juu. Aina silloin tällöin minulta kysytään tätä lapsenlapsimäärää. Että kuis monta heitä jo on? Moni tietää, että itse olen ollut vanhempieni ainut, joten onhan tämä mun tilanne aikamoinen saavutus. Ei tässä mitään ?yhdentekeviä? olla oltu. Jos toivon itselleni terveyttä, niin toivon sitä myös lapsilleni ja lapsenlapsilleni. Ja lapsenlapsille onnea ja onnistumisia myös siihen, mitä he elämältä joku päivä toivovat tai haluavat (koulu, ammatin valinta, perhe ym.). Lasteni osalta nuo ?hommat? ovat jo hoidossa. Hyvin ovatkin.

17.1.2023 19.36  Marjatta

Jaahas. Tietsikka ei suostu kirjoittamaan lainausmerkkejä. Niistä näyttää tulevan kysymysmerkit. Nooh, anti olla!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini