valppaana tai sitten ei

Perjantai 13.1.2023 klo 11.10


Uusien hyvinvointialueiden koetinkivi – tänään maksetaan ensimmäiset palkat

Koetinkivi. No jaa. Kyllä työntekijät palkkansa tarttee, mutta eikös tässä nyt tarttis myös palvelujen käyttäjiä ajatella. Että jos kipeä on, niin pääsee varmasti ja sujuvasti hoitajalle tai lääkäriin. Tuosta palkkojen maksamisesta on tohkattu jo viime vuoden puolella. On tainnut siinä "kaikki tarpeelliset" -suunnittelussa unohtua sitä sun tätä, mm. täällä Salossa labrareissujen jälkeinen kanttiinin tarve

Ja sitten on tämmöisiä Wilma -juttuja.

Samat ihmiset, paikka ja opiskelijat – mikä ongelma? Koulutuskuntayhtymä myönsi opiskelijahuollolleen Wilma-oikeudet, mutta Salon kaupunki ei

SSS on kertonut, että Salosta Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle siirtyvien kouluterveydenhoitajien, psykologien, kuraattorien ja psykiatristen sairaanhoitajien työ vaikeutui, koska työnantajan vaihdos pudotti heidät pois Wilma-viestijärjestelmästä.

Salon seudun koulutuskuntayhtymäkin käyttää Wilmaa, mutta se on tehnyt käyttöoikeuksien siirrosta oman päätöksen jo viime vuoden puolella ja heillä yhteydet Varhaan toimivat.

Valpasta sakkia. Missä Salon kaupungin valppaus?  Joku heiltä toteaa, että "Aika loppui kesken"

HÖH, sanon minä!


Kommentit

13.1.2023 11.22  Marjatta

Lupauksia:

? Lasten ja nuorten hyvinvointi on tässä nyt kyseessä. Teemme kaiken voitavamme, että opetuksen järjestäjät peruskoulusta toiselle asteelle pystyvät palauttamaan tarvittavat käyttöoikeudet mahdollisimman pian, Lehtonen sanoo.

Lisätietoja:
Teemu Lehtonen, Business Area Director, Visma


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini