ku olis joskus..

Perjantai 3.2.2023 klo 12.56


"Ku olis joskus jotta jossa, mutku ei ol koska mittä missä, mutku ainvaa!"

Jotain tuollaista opin hokemaan ensimmäisessä työpaikassani Särkisalon Kanervalassa. Olin 15 v ja palkattu kesätyöntekijäksi silloiseen Rautatieläisten kesäpaikkaan.

Minua vanhemmat osasivat kaiken näköistä liirum laarumia ja minä kesälomittajien Pikkusena (= lempinimeni, sillä olin pisin mutta nuorin) painoin kaikki visusti mieleeni. Ja tottakai tämmönen jo vanha pää kaikki tuontapaiset muistaa!

Tähän päivään liitän tänään Salon Seudun Sanomissa olleen tätä mieltä -juttuni. Salo -cityn strategiasta ja valtuuston talousarvionkokouksen päätöksistä mulle tuo alun lorutus mieleen nousi.

Ja nousi tässä mieleen yks oikein, oikein vanha kirjoituskin: Salo on muutakin kuin tori ja kaupungintalo.

Tämän lisäsin lehtijutun kommenttiin: "Olen saanut palautetta, että kirjoituksessa on väärää tietoa. Nooh, mielipideToimittaja on vähän omiaan kirjuutellut. Näin tämä kakkoskappale mun sähköpostistani lähti: "Strategian sivuille yritettiin muutosta, mm., että edunvalvontaa koskevasta osiosta olisi poistettu Tunnin Junaan liittyvät kirjaukset, mutta isolle osalle valtuutetuista se ei sopinut." Otsakkeen keksimisille Salkkarilla on lupa. Minä en yleensä ole siihen mietintään päätäni vaivannut!"

En minä siitä mieltäni pahoita, jos mun aika usein ylipitkiä kirjoituksiani lyhennetään, siis tiivistetään, mutta jos ilmestyy "sinpäi"-tietoja, niin se ei ole mitään mukavaa.

Mut "ettenpäi mennä" taas.

Pääasia on, että SSS -lehden lukijat saisivat keskustelemisen aiheita!

Ilost viikonloppuu kaikille! Ja kiitos.

On teitä sivullani kävijöitä taas oikein mukavasti riittänyt. Väkeä on ollut enemmän kuin pienessä kylässä ja oikein paljon enemmän kuin mitä on esim. Muurlan alueella asukkaita!


Kommentit

3.2.2023 13.14  Sivujasi Seuraava

Kiitos ja hyvä kun jaksat silloin tällöin vielä tätä mieltä juttuja kirjoittaa.

3.2.2023 15.29  Olavi Koskela

Omassa duunipaikassani pomon varsin usein siteeraama ritirimpsu meni kyllä niin, että 'Jos joku joskus jotain, mutta kun ei kukaan koskaan mitään muuta kun aina vaan'
Ehkäpä siteeraamiselle oli joskus syytäkin.

3.2.2023 18.05  Marjatta

No hupsista. Hyvä rimpsu se tuokin. Oikein hyvä!!

3.2.2023 22.05  Luottamuksensa kaupunkiin menettänyt

Tässä minun mielipiteeni Salon strategiasta.
Ei mitään uutta auringon alla. Pelkkää sanahelinää, kuten ennenkin. Kuntalaisia kuultiin, mutta missä näkyy heidän ehdotuksensa, heidän toiveensa kaupungin kehittämiseksi. Tuntuu turhauttavalta.
Kaupunki etenee muutenkin omia latujaan, päätetty, mikä päätetty. Vaikka maailman meno on hektistä ja maailma ympärillä ja tilanteet muuttuvat, niin tehdyistä päätöksistä ei luovuta. Tästä on hyvä esimerkki mainitsemasi tunnin juna.
Mut annas olla, jos tulee joku asia, joka ei vaikka strategiassa olisikaan, niin se viedään läpi, sanoo strategia mitä tahansa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini