tiet jatkavat rapautumistaan

Tiistai 14.3.2023 klo 13.33


Päällysterahat yhä niukemmat – pahimmista kohteista korjataan pikkupätkiä

https://www.sss.fi/2023/03/paallysterahat-yha-niukemmat-pahimmista-kohteista-korjataan-pikkupatkia/

Ajoneuvojen painot ovat kasvaneet ja liikenne kuluttaa teitä nykyisin paljon, paljon enemmän kuin kymmeniä vuosia sitten.
Onko täällä "meilpäi" rahaa korjaamisiin, paikkaamisiin tai kokonaan uusimisiin?
Ei ole! Eikä hyvältä näytä tulevaisuuskaan!

Tuo uutisjuttu on maksumuurin takana, mutta kommentit näkyy! 


Kommentit

14.3.2023 14.07  Marjatta

Väyläviraston sivuilta Kt 52 rakentamisen välillä mt 110 vt 1, Salo ja Helsinki - Turku-radan peruskorjauksen kyl ymmärrän, mutta en tätä:
Helsinki - Turku nopea junayhteys!

Tiet täällä rahaa tarvitsevat. Jos rantarataa parannetaan, niin kyllä se saisi mun mielestä riittää junayhteytenä välille Turku - Salo - Helsinki!

15.3.2023 15.43  Sivujasi Seuraava

No kyllä!!!
Tiet ovat päällysteiden osalta todella kehnossa kunnossa. Talvi on ollut joko tai keliä, kun on ollut vuorotellen lunta, jäätä ja sulaa. Päiväsaikaan autolla ajaminen luonnistaa, kun kuopat jollain lailla näkee, mutta pimeällä ajamista ainakin minä olen alkanut välttää.

15.3.2023 15.53  Marjatta

SSS etsii Salon seudun surkeinta tietä !!

"Missä päin on rengas vaarassa puhjeta? Joudutko väistelemään monttuja tuon tuosta? Onko tie vaarassa rikkoa menopelisi?"

Äsken näkyi netissä tuollainen uutinen.
Ja ihan täältä Salon seudulta kehnoa tietä nyt haetaan.

https://www.sss.fi/2023/03/sss-etsii-salon-seudun-surkeinta-tieta/

15.3.2023 16.00  Marjatta

Tästä täkäläisestä, siis salolaisesta tiestä minä viime vuonna motkotin:
Aaljoentie
Maanantai 10.10.2022

https://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2022/10/10/42311

mm.
Perniöön piti lähteä, sillä etsin rikki mennyttä Leino -lieden luukun nuppia. Googlettamalla löytyi paikka: Salon Rakennus Varaosa. Naputtelin TomTomiin paikan osoitteen ja sitten suunnistin tien päälle: Muurlantie, Kiskontie, Tuohituntie, Raja-ahteentie ja sitten tuli ohjeistus, jotta käänny vasemmalle. Tottelin ja ajoin tielle, jota en muista koskaan ajaneeni.

Vaan olipa tie. Oli niin-niin, niin kertakaikkisen kamala ja huono tie, etten ymmärrä, miten tien varrella asuvat sen käytössä pärjäävät. Aaljoentien kokonaispituutta en mitannut. Oli täys työ ajaa niin, etten mihinkään krottiin tai railoon tai monttuun autoani ohjannut. Kait sitä jotain 6 km oli.Tien nimi vaihtuu Kivilinnantieksi siinä kohtaa, jossa tuli ohjeistus: aja oikealle Erveläntie.

Salon Rakennus Varaosa löytys ja uuskäytetty lieden nuppi. Motkotin paikan Omistajallekin, että kyl oli kauhee ajomatka. On siitä kuulemma moneen kertaan valitettu, mutta ei vaan ole korjausta saatu. Pois ajoin Erveläntietä pitkin ja pääsin Perniön kirkolle. Ei ollut kovin hyvä sekään tie, mutta oli se nyt toista luokkaa kuin Aaljoentie.

- enemmänkin tekstiä löytyy, kunhan googletat nimeni ja Aaljoentie

16.3.2023 21.57  Veronmaksaja

Tietämättä, onko Aaljoentie valtion vai yksityinen tie, niin kyllä näiden teiden kunnossapitojen kanssa pätee entisen miehen sanonta: "Puhutaan höylän ostosta, vaikka kirveelläkin olis töitä."
Eli pitäisi ensin laittaa paikallisten asukkaiden tarvitsema tiestö kuntoon ja sitten vasta totetuttaa turkulaisten ja etenkin kansanedustajien rataunelmaa.

19.3.2023 18.02  Mammast Kylält

Nää nykyihmiset kuvittelevat, ett teiden hoito käy helpommaks ja halvemmaks, ku niist vedetä asvaltit rullalle ja soraistetaan. Vaan eivät tiedä. Soratiet tarvii hoidon siinä kuin muutkin tiet, eikä yksistään sitä ett karhutaan. Soratiet ovat hetkessä kuoppia täynnä ja sitä todella ilkeää "nimismiähen kiharaa". Ja sitte se miäletön pölypilvi, kun toisen auton takan aja. Vaa kyll meitin on kelvannutki ajella lähes misä vaa, kun hieno -60 luku asvaltoi useat pikkutiätkin ympäri Suomen tasavaltaa.!!!!!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini