Varha väistää

Maanantai 17.4.2023 klo 15.28


Varha väistää mummorallin: useimmiten vanhus saa asumispalvelupaikan toivomaltaan alueelta

– Vanhusten toiveita asuinpaikoista kuullaan. Noin toteaa Salon Seudun Sanomissa Varhan asiakasohjaus- ja ostopalveluyksikön asiakasohjausjohtaja Salla Lindegren.

Varhan puolesta puhujan, siis tämän asiakasohjausjohtajan (kauhistus mikä nimike) sanomisiin ja lupauksiin eivät kaikki usko. Sitä on niin helppo sanoa, jotta kuullaan, mutta on eri asia kuunnellaanko. Kun vanhuksella on hoitopaikan tarve ja se on akuutti, niin kyllä hänet plus omainen voidaan "ympäripuhua".

Nooh, salkkarin otsake tuon paikan saamisen kyl täydentää sanalla useimmiten! Eihän se samaa tarkoita kuin jos sanottaisiin: aina saa paikan sieltä, mihin toivoo!   

--

IotCampuksen täytöstä minä ja muutama ystävä on kuullut ihan kummallisuuksia! Ja sitten annetaan ymmärtää, että esim. Hintan vanhainkotiin ei saada henkilökuntaa!

https://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2023/04/05/43753


Kommentit

18.4.2023 17.04  Mammast Kylält

Mitäs miält te olettes Jyväskylän Seniorikorttelist, joka näyttäis oleva keskust-aluetta, vrt esim Salon IoT Campus kaupunki reuna-alueell. Ja kaikki muutki yksityiste rakentamat hoivakoti-yksiköt ovat ripoteltu sinne tänne kaupunki alueell, siis meill Salossa.

18.4.2023 20.30  Kokemusasiantuntija

Kirjoitetaan lehdessä mitä tahansa, mutta en usko. Minulla on tuttu tk:ssa, odottanut yli 3 kk:tta jatkopaikkaa Ja tulee odottamaan vielä kauan. Olisi halunnut Suomusjärvelle hoivakotiin, mutta virkailija sanoi, että ei käy, paikka on vaarallinen. Omainen ihmetteli, että mistä se nyt on vaaralliseksi tullut, sehän on ollut Salon parhaimpia hoivakoteja. Nyt tämä vanhus odottaa paikkaa kauaksi kodistaan.
Ihmettelen, että jos paikkoja on, kuten lehdessä luki, niin miksi vanhuksia pidetään tk:n vuodeosastolla ja erikoissairaanhoidon paikoilla,
jotka ovat kallista hoitoa. Ja lisäksi tulevat vielä siirtoviivemaksupäivätkin, niitä oli Salolla viime vuonna rutkasti.
Mutta näyttää Varhalla rahaa olevan.
Enkä ymmärrä sitäkään, miksi virkailijat keksivät olemattomia syitä jonkun laitoksen mustamaalaamiseen??


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini