hyvässä hengessä, puolesta ja vastaan

Perjantai 5.5.2023 klo 23.36


Paljon puhetta ja kaksi äänestystä

https://www.sss.fi/2023/05/paljon-puhetta-ja-kaksi-aanestysta-

Näillä mennään, vaikkei tykkäisikään: Lounais-Suomen Jätehuolto Oy saa tulevaisuudessa kilpailuttaa ne urakoitsijat, jotka saavat kuljettaa salolaisten kotitalouksien polttokelpoisen jätteen. Uutinen kertoo, että asiasta keskusteltiin hyvässä hengessä ja että puolesta ja vastaan puheenvuorot käytiin rakentavassa hengessä.

Simmottis!!

Salolaiset jätehuoltolautakunnan jäsenet Mikko Breilin ja Raimo Nieminen ovat äänestäneet esittelijän päätösehdotuksen puolesta. Se voitti äänin 7–6, poissa on ollut kolme.

Em. lautakunnan jäsenet ovat olleet joko omapäisiä tai muuten vaan oman tiensä kulkijoita. He eivät ole kaupunginhallituksen evästyksistä välittäneet. Hallitushan päätti 3.4.2023 mm. näin:

Salon kaupunginvaltuusto on antanut LSJH:lle 15.4.2013, 24.4.2017 ja
18.5.2020 lausunnot, joiden mukaan se haluaa jatkaa jätteenkeräyksen
järjestämistä kotitalouksien järjestämänä. Tähän linjaan ei ole syytä tehdä
muutosta.

Salon kaupungin lausunto polttokelpoisen jätteen kuljetusjärjestelmästä

https://salo10.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=2023416-14

--

Koko SSS -uutisen voi lukea vain digitilaaja, mutta kommentit näkyvät, oli tilaaja tai ei. Kannattaa lukaista. Ne kommentit!

--

Viime viikolla olin Lontoossa lapsenlapsia treffaamassa. Siinä sivussa tapasin toki myös poikaani ja miniääni. Keskimmäiseni kotikatu näytti tältä sen jälkeen, kun kaupunki oli käynyt tyhjentämässä asukkaiden roskikset ja palauttanut ne takaisin rakennusten eteen! Siitä asukkaat niitä sitten pois keräsivät, kuka mihinkin, ainakin pois kadulta.

Jos Lounais-Suomen Jätehuolto haluaa tulevaisuudessa kuskauttaa Salon kaupungissa asuvien jätteet, niin täytyypä miettiä millaisia jäteastioita, laatikoita, purnukoita meikämamma nykyiseen keräyspaikkaan hilaa.

Minua ei uusi tuleva oikein innosta. Olen ollut tositosi tyytyväinen nykyiseen.


Kommentit

6.5.2023 0.27  Sivujasi Seuraava

Olen samaa mieltä SSS kommentoija Ritva Viitanen-Tiaisen kanssa!

6.5.2023 0.37  Marjatta

Kyllä yksittäinen luottamushenkilö - ja jäsenä jossain - saa omapäinen olla, mutta tässä tapauksessa se tuntuu pikkusen liian omapäiseltä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini