kuningas ja kuningatar

Lauantai 6.5.2023 klo 10:37


Edellinen blogini vähän vihjaisee, että olen Lontoossa käynyt. Ja juu, tasan viikkoa ennen kuningas Charlesin ja kuningatar Camillan kruunajaisia. Kävin mm. heidän linnansa edustalla. Oli siellä muitakin liikkeellä, mutta tänään ihmisiä on varmaan kaikki paikat ja kadunvarret tupaten täynnä.

Viikko sitten turvatoimien järjestelyä oli vähän joka puolella. Ihmisiä oli liikkeellä todella paljon, mutta minun oli helppo liikkua. Minä työnsin lastenvaunurattaita. Ne olivat minulle kuin rollaattori. Pysyin hyvin pystyssä, eikä kukaan edes vahingossa kävellyt minua päin!

Nyt telkkarin ääreen!

Kyllä tätä historiaan jäävän päivän tapahtumia nyt seurata täytyy!

https://www.is.fi/viihde/art-2000009564758.html

--

7.5.2023

Lisään tähän yhden linkin. Tässä on hyvä kooste eilisestä:   
   Kommentit

6.5.2023 19:23  Marjatta

Nyt on kruunajaiset katsottu. Komeaa oli. Ei voi kuin ihmetellä lontoolaisten sitkeyttä miten he jaksoivat paikan päällä seurata tapahtumaa. Seisomista piisas ja tuntitolkulla. Vettäkin tihkutti. Jos meikäläisellä takapuoli puutui jo ensimmäisen tunnin aikana, niin millaista mahtoi olla kutsuvierailla. Kuninkaalliset ovat asemaansa kasvaneet ja tottuneet ja ilmeisesti kestävät vaikka millaisia tilaisuuksia, mutta kyllä tuo rankalta näytti. Ja sit oli Britannian alahuoneen johtaja Penny Mordaunt Hänellä se vasta homma oli.

12.5.2023 19:48  Kylän Mammast

Nämä vanhat perinteet ja traditiot yhdistävät kansaa. Kuningasperhe osoittaa kansalle, miten hekin heistä piittaavat. Voi sitä kättelemisien määrää, ja miten he huomioivat jokaisen käteltävänsä katseellaan ja muutamalla ystävällisellä sanalla, myös jokaisen lähellä olevankin. Ei oll tasavalta lainkas samaa, jos valittu presidentti pysyttele poissa turuilt ja toreilt. Käy jossa vierailul niinku salapitte, ku mittä ei missä kerrot, muutako muutamall sanall mainita ja kuvi, ei niitäkä. Ei paljoo maalleen PR:ää tee sill tavall. Ny meill on ollu presidentti, joka on petrannu näiss asioiss sen minkä riisuttu valta on myären antanu. Hyvä Sauli ,salolainen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini