paikkaa paikan päälle

Keskiviikko 24.5.2023 klo 13:55


Teiden kuntoa parannetaan paikkaamalla – monet vaatisivat uuden päällysteen

Varsinais-Suomen alueelle saadaan tänä vuonna vain vajaat 140 kilometriä uutta asvalttitietä. Se on yli puolet vähemmän kuin viime vuonna.

Paikkaa paikan päälle -systeemillä ei teitä täällä päin kuntoon saada. Mutta niin vaan tehdään. On pakko, koska parempaan ei rahaa ole.

Väylävirastolaiset tohkaavat Tunnin Junasta ja unohtavat, että iso osa ihmisistä kulkee autolla! Jos ei kulje omalla autolla, niin sitten busseilla tai taksilla.

Kyllä ovat autojen renkaat koetuksella, jos nykytilanne teiden hoidossa annetaan jatkua! Vaaratilanteitakin tuollaisesta luulis syntyvän. Joku väistää edessä tiellä olevaa "krottia" ja vastaantulija tai takana ajava täräyttää eteen tai perään. Matkan teko keskeytyy, Se on sit siinä!!

Saas nähdä, mitä tuleva hallitus teittemme tilanteesta ymmärtää. Ymmärtävätkö yhtään mitään?


Kommentit

24.5.2023 14:02  Marjatta

Minä olen jo yrittänyt autolla liikkumista tähdätä pääsääntöisesti vain valoisaan aikaan ja sateisiakin päiviä olen karttanut, jos mahdollista. On siitä se apu, että näkee vähän paremmin teitten kuopat.Yks päivä paha paikka oli ja on varmaan edelleen mm. Kiskontieltä Tuohituntielle käännyttäessä. Hyvä, ettei renkaat vaurioituneet!!!

24.5.2023 21:31  Kylän Mammast

Ja se ku on nii, ettei tunni juna, niinku ei mikkä muuka juna, kettä pihaltas hae eli omal autoll on juna-asemall päästävä tai taksill. Sama juttu on, jos Hesan bussille pyrit ison tiän varteen,Sillonki edellytettä, ett maantie asiat ova kunnoss, ei niilläkä ajet jos on kuappia paljo. Asvaltiss ei paikkaukse kauan pysy. Soraistus ei ol kannatettava, siihe vast äkkiä tärinäraidat tulevat, eikä kunnossapito halpaa eikä helppoo. Ja se kauhia pöly !!!!! 60-luvull laitetti asvalttii, mikä kesti


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini