vahvaa ja välittävää?

Keskiviikko 5.7.2023 klo 23.04


https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/marjattahalkilahtiblogituusisuomifi/vahvaa-ja-valittavaa/

Petteri Orpon hallitus on pitkien, pitkien neuvottelujen jälkeen saatu kootuksi, on hyväksytty hallitusohjelma ja on valittu ministerit. Yksi jo vaihdettukin.

Mitä muuta on aikaiseksi saatu?

On saatu sitä, että pengotaan ja pöllytetään kaikkea mahdollista mitä ministerien ja kansanedustajien taustoista ja menneisyydestä vähänkin negatiivista löytyy, kuka mitenkin on töpännyt, mitä tyhmyyksiä ja mokia tehnyt tai tekemättä jättänyt.

Onko tämä nyt sitä vahvaa ja välittävää meininkiä, joka on hallitusohjelman otsakkeena?


Kommentit

5.7.2023 23.08  Marjatta

Jos penkomis-pöllyttämis -meno ?ainvaa? jatkuu, niin missä vaiheessa hallitus pääsee töittensä kimppuun? Oikeiden töiden! Vai onko tässä joillain tahoilla tarkoituksena saada hallitus nurin ennen ennenkuin se kunnolla aloittaakaan?

6.7.2023 19.53  Kyll ihmettelemäPistä

Omituist on, ei muut voi sanno. Marini teki ja meni miten vaa, vähä yritetti murista, mutt sille ei kukka voinu mittä. Hän meni ja päätti ite, mitä saa/voi tehrä ja milloin. Nyt, jos ei muute tyypist löyrett mittä moitittava, ni haeta 10 vuoden takaisia, ja jopa vanhempi, sanomissi ja valokuvi, ja onk se enä reiluka. jos yhren tai kahren menneisyyksi kaivella, vai onk laajempi haku päällä. Uskottavuus on ainaki olematon kaiken jälkke..

19.7.2023 1.03  Sivujasi Seuraava

Tuntuu siltä, että ihan tarkoituksella ollaan vain ja ainoastaan perussuomalaisten kimpussa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini