Tapahtui viikko sitten

Sunnuntai 6.8.2023 klo 21:07


Olin minä viime sunnuntainakin teatterissa. Piti mennä jo lauantaina, mutta sade-ennusteet (oli luvattu runsasta vesimäärää) siirsi menoa päivällä. Piti ottaa varman päälle, kun oli ensin autolla ajoa noin tunti. Eihän sitä Salosta käsin tiedä, vaikka sadetutkaakin tuijottaisi, millaisia pilviä Someron ja Jokioisten suunnalla on.

Kyläsepän teatteri oli kohde ja esitys huijaritarinaa.

Sikäläiset näyttelijät esittivät sujuvasti Sirpa Mäkelän käsikirjoittaman näytelmän.

KOLAHTIKO OMAAN NILKKAAN ?

Kaikkihan tietävät että netti on huijareita täynnä. Ettei missään tapauksessa saa uskoa niitä viestejä, joita prinssit ja  miljardöörit lähettävät. Eikä ainakaan ikinä, ei koskaan, milloinkaan saa lähettää kenellekkään rahaa.

Entäs mitäs sitten tehdään, kun yllättäen saakin viestin nuoruudesta,ihmiseltä, joka oli sinuun jo silloin kuulemma kuolettavasti ihastut. Saahan siihen uskoa, saahan!”


Oli todella hauskasti koottu esitys. Ja teatterin pihapiiri on yhä edelleen hieno, oikein oma nähtävyytensä. Kannatti ajaa tunnin matka sinne ja sit takaisin kotiin. Edessä oli nukkuminen yön yli ja sitten tiedossa Salon Tilausmatkojen kahden päivän SokkoMatka!


Kommentit

6.8.2023 21:14  Marjatta

SokkoMatkastakin on selvitty.

Tilausmatkojen SokkoMatkalla 31.7-1.8.2023. Oli niiin paljon nähtävää, et just ja just muistan, missä oltiin. Veikkolasta Mummon kahvilasta aloitettiin, Kouvolaan päädyttiin yöksi ja sit kotiinpäin milloin suoria, milloin mutkaisia teitä (esim. Elimäentie ennen Ruotsinpyhtäätä on aika ihmeellinen). Viimeks oli kaffeet Mäntsälässä. Hyvä reissu🌹. Samaa mieltä on varmaan 56 muuta bussissa mukana ollutta👍Kiitos Tomi Laineelle hyväst kyyrist🌹 ja järjestelyistä matkan varrella.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini