karu kohtalo

Perjantai 13.10.2023 klo 17.10


 

Karu on kohtalo.
Mitä muuta oli odotettavissa???

Samalla kaavalla edetään kuin kuntaliitoksissa. Tavoite on, että isompiin keskuksiin kaikki vaan! Se on sitä jotain! On olevinas.
Ei hyvä!
Ei todellakaan!
Tässä kopiota Kuntalehden sivuilta:

 

https://kuntalehti.fi/uutiset/sote/kunnan-kannalta-hirvittava-tilanne-sote-kiinteistojen-karu-kohtalo-alkaa-paljastua/



780 kiinteistöä tyhjilleen
Kunnat arvioivat, että noin 780 sote- ja pelastustoimen tilaa jää tyhjiksi, ja vuokratuloja menetetään noin 226 miljoonaa euroa vuodessa. Osa kunnista suunnittelee myös myyvänsä sote-kohteitaan pari kolmen vuoden aikana.

Tilapalvelupäällikkö Mikko Simpanen Kuntaliitosta sanoo, että Rautalammin ja Ikaalisten tilanne ei ole poikkeuksellinen. Esimerkistä käy Satakunnan hyvinvointialueen palveluverkkosuunnitelma, jonka mukaan nykyisestä 27 terveysasemasta olisi vuonna 2030 jäljellä enää 6.

– Palvelut lähtevät pois pienistä kunnista. On ikävää, että samalla kun terveyspalvelut lähtevät, lähtevät myös tukitoiminnot, kuten siivous ja kiinteistönhuolto. Kerrannaisvaikutukset kuntatalouteen ovat isot.


Kommentit

16.10.2023 16.54  MammastKylält

Ny kyll iske miälen matalaks edellä olevaa lukiessa. Tekis miäli huutaa niille Varhan Harha-herroill: ,mitä te ole tekemäss tai tekenevinäs - simmossi suunnitelmi,ett misä ne hoitoo tartteevat, kaikenikääset henkilöt ovat. Olik pääassia Varha luamisess saada mahrollisimma monell hyväpalkkane
homma, jota ei mistä valvot. Ja se lukemattomie kiinteistöje tyhjentämine ja tuhoomine ajan kanss. Mitä haaskausta sanan täyress tarkotuksess. Entiset jo edesmenneetkin valtion päättäjät ja ministerit ym, kuink kauhussaan hekin ova, ku siält josta tämä nykyajan päättäjie päättömi päätöksie tekemissi kattova. Ja se yks keskustalainenki, ku pää punasena tämän kaike pualest puhus ja allekirjott, ku erellisilt keske jäi. Luoja meitti armahtako, jos voi?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini