ain vaa!!

Sunnuntai 29.10.2023 klo 13.56


Kellon viisareitten kanssa vekslataan aina vaan.

Euroopan parlamentti äänesti tiistaina äänin 410–192, että kellojen siirtelystä kesä- ja talviaikaan voidaan luopua vuonna 2021.

Uutinen on vuodelta 2019.

Selvä äänestyksen tuloshan se tuossa, mutta missä mättää, kun em. toteuttaminen on aina vaan tekemättä. Kelloa tarvitaan joka päivä, joten kai tuollaisen asian nyt muistissa pitäisi pysyä. Työn alla olevien asioiden alimmaisena se nyt ainakin on.

Kellojen siirtelyn lopettaminen on ollut alun perin Suomen aloite, mutta ilmeisesti siirtelystä luopumista ei ole käsitelty lainkaan. Suomalaismepit ovat antaneet ymmärtää (vuoden vanha tieto tuokin), että he ovat tilanteeseen pettyneitä!

Saa sitä olla pettynyt, mutta kysynpä vaan, onko pakko. Eivätkö suomalaismepit uskalla vaatia tai patistaa muita jäsenmaita mielipiteensä esittämiseen. Tavallinen kansalainen alkaa pikku hiljaa miettiä, jotta onkohan niitä muitakin EU -asioita, joissa nynneröidään ja tyydytään keskeneräisyyksiin.

Kesää kohti 31.10.2021! Siitä tykkään, mutta en viisarien siirtelystä!

Menkääs nyt suomalaismepit EU:n ulko-ovelle, sinne rappusten ylätasanteelle ja kertokaa isoon ääneen, että tästä kellojen kanssa vekslaamisesta on tultava loppu!


Kommentit

31.10.2023 17.14  Olen suomalainen

Niinpä. Muuten näperrellään kaiken maailman pikkuasioiden, kuten väärien kurkkujen,silakoiden pyynnin, talkkunajauhojen savun ym. kanssa, mutta tällaista kustannuksia ja terveydellekin vaarallista toimintaa ei vaan saada lopetettua, vaikka päätös on olemassa.
Ihan oikein, pitäkää hyväpalkkaiset mepit suurempaa ääntä siellä, en minäkään ymmärrä tollasta nynneröintiä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini