hus hus!!

Perjantai 16.2.2024 klo 16.59


Jos edellisen blogin otsakkeessa lukee push, push, niin tähän pitää laittaa hus, hus.

Hintta aiotaan lakkauttaa, mutta miksi? Maaseudun idylli ei riitä Varhalle, kun uudet vaatimukset on täytettävä eikä busseja kulje

Salkkarin toimittaja on käynyt Hintassa visiitillä.  On koonnut Hintasta ja vielä hinttalaisista (asukkaat ja henkilökunta) oikein hyvän jutun kuvineen kaikkineen.

Nyt saisivat Varhan toimitilajohtaja Juha Rantasalo ja ikääntyneiden palvelujohtaja Eeva-Sirkku Pöyhönen tehdä samat kierrokset mitä toimittaja.

Sitten he voisivat Suomusjärvi -visiitin jälkeen kurvaista Saloon ja Campuskoti Merihelmeen ja miettiä kulkemista! Ja asukashuoneita. Oma weeceekö se nyt on kaiken aa ja oo?

Hintassa alunperin useamman hengen huoneesta saa yhden hengen huoneen, kun hilaa ne ylimääräiset sängyt pois ja jos wc on kulman takana, niin em. pomojen kannattaa kysyä, kuinka moni hoitoon otettu, hoitoon päässyt sitä käyttää tai pystyy itsekseen käyttämään?        

Ja jos Salon kaupunki on vuonna 2021 muistuttanut/mainostanut, että Hinttaan ei ole julkista liikennettä ja että työntekijöillä ja omaisilla on oltava oma auto, niin kysynpä, ties monennenko kerran, jotta mites tuonne Merihelmeen kuljetaan? 

 


Kommentit

16.2.2024 17.10  J. Jörgensen

Kyllä nämä blogaukset ovat välillä kovin kovin sisäänpäin lämpiäviä. Mikä helevetin Hintta? No, eihän näitä ulkopuolisen lukea edes tarvitse, mutta kannattaisi ehkä muistaa, että blogialusta on kuitenkin tarkoitettu avoimeksi kaikille.

16.2.2024 17.27  Marjatta

Sisäänpäin lämpiäviä. Jaahas ja jassoo.

Kelaa muutama blogi taaksepäin, niin jospa selviää, mikä paikka Hintta on.

Ja muuten, tämä on mun blogin pitoa, mun tyylillä. Ei näille sivuille ole pakko tulla.

Ilost viikonloppuu sentäs J.Jörgensenille!

16.2.2024 17.36  J. Jörgensen

Oikeinko luulet, että blogailusi ovat niin kiinnostavia, että niitä kelaisi vielä taaksepäin? Kyllä tason pitää nousta nykyisestä vielä aika mekosti, että siihen olisi aihetta. No, enpä toiste vaivaudu.

16.2.2024 17.52  Sivujasi Seuraava

Minä voin sanoa samaa mitä Marjatta. Ei näille sivuille ole pakko tulla. Minä käyn, koska tykkään lukea esille nostettuja asioita.

16.2.2024 19.51  Kaupungissa asuva

J. Jörgensen, mielenkiintoni Hinttaan heräsi, kun ystäväni äiti tarvitsee hoivakotihoitoa nyt, ja ehkä minäkin joskus tulevaisuudessa vanhana tarvitsen, jos sitä ei pärjää kotona.
Luin asiaa koskevan jutun Salkkarin digilehdestä. Havaitsin, että Hintta on hoivakoti Suomusjärvellä, joka on lopetusuhan alla ja ollut jo pitkään. Se oli vielä vuonna 2022 Salon yksi halutuimmista hoivakodeista.
Oletan, että olet nuori ja terve, sekä onnellinen nykyasemassasi, eivätkä sinua tämmöset vanhojen ihmisten asiat kiinnostakaan, miksi siis käyttää energiaa blogien arvostelemiseen.
Mutta se on vaan niin, että jokainen meistä on joskus vanhus ja se aika tulee äkkiä, aika kun kuluu niin nopeasti...

16.2.2024 21.10  Sivujasi Seuraava

En ole Merihelmessä käynyt, mutta olen kuullut, että ruokasali-oleskelutila ssa ei ole ikkunoita.

22.2.2024 14.47  Mammasti Kylältä

Ja miksi on Merihelmi nimenä? Ei edes merenrannassa oie koko rakennuskompleksi. Näkyykös jostaki ikkunanpiälest jotta kaislikkoo, ett vois ajatella meren olevas lähell.!!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini