möykky ja sen laatu

Maanantai 3.3.2014 klo 20.36


Niin hyvät ystävät. Jos Pirkanmaan Syöpäyhdistys on teille suolistosyövän seulontaan kutsuja lähetellyt, ettekä ole niihin vastanneet, vaan heittäneet roskikseen, niin älkääpäs heittäkö ens kerralla. Eivät ne mitään turhia kutsuja ole. Ei se näytteiden otto nyt niin kauhian kamalaa ole. Vähän voi haista, mutta ei ainakaan satu.

Meikäläisen näytteet lähtivät Tampereelle marraskuussa 2013. Vastaus tuli aika pian. Yhdessä kuudesta näytteessä oli löytynyt verta. Tuossa vaiheessa ajattelin vielä, että "nou hätä", syy voi olla ihan missä vaan, olivathan 2011 marraskuussa lähetetyt näytteet olleet ok, enkä ollut kokenut, että minulla olisi ollut vatsakipuja, ei ollut laihtumista, ennemminkin pientä lihomista, ei ollut anemiaa tai muutakaan. Koin, että ainut ongelmani oli näppynen, kutiava iho, mutta sekin oli jollain lailla hallinnassa. 

Edellinen blogini kertoo mitä Pirkanmaan seulonta eteeni toi ja tänään sain tietää pois leikatun kasvaimen, sen möykyn laadun. Ei ollut paha. Siitä ei löytynyt syöpäsoluja, mutta ja huom., jos se möykky olisi saanut suolessani rauhassa olla ja muhia, enkä olisi Pirkanmaan seulontaan osallistunut, niin joku päivä se olisi ollut sitä just, ts. syöpää! 

Nii. Että paas miettiin Sinä, joka olet niit Pirkanmaan postei roskikseen heittäny!! Älä heit ens kerral!


Kommentit

4.3.2014 19.10  KariJuhani

On kiva kuulla hyviä uutisia. Olet aivan oikeassa noitten "Pirkanmaalaisten" suhteen.

Muista nyt kuitenkin, että "paikat" ovat vielä operoinnin jälkeen "pipit".

Kunnon toipumisaika on tärkeää. Ehdit kyllä tulevien vuosikymmentesi aikana vielä vaikka mitä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini