Uusimmat kuvat

joku ongelma vai?

Lauantai 8.3.2014 klo 13:59


"Muistaako kukaan, mitä piti tapahtua vuoden 2014 vaihtuessa?"

Kysymyksen esitti Salon Seudun Sanomien kuntatoimittaja Vesa Käiväräinen kolumnissaan 7.3.2014. HarmiHarmi, kolumnia ei salkkarin netistä löydy (ei ainakaan nyt, kun tätä blogia kirjoitan). Kolumni on hyvä.Todella hyvä. Näinhän me tässä cityssä mennä kompuroidaan: "Kaupunki ei ole lähelläkään tilannetta, jossa se pystyisi elämään ja suunnittelemaan elämäänsä normaalisti."

Tämän päivän paperisessa salkkarissa Salon kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Saija Karnisto pamauttaa kuin huutomerkiksi jatkoa Käiväräisen ajatuksille. Karnisto on sitä mieltä, että Salolla on johtamisongelma. Kaupunginjohtaja Rantakokko saa pyyhkeitä mm. huonosta johtamisesta, Karniston sanoin: "Kaupunginjohtajan toiminta on ollut poukkoilevaa, eikä sovituista linjoista ole pidetty kiinni."

Vaan mitäs moisesta tuumaa itse kaupunginjohtaja? Eipä juuri mitään. Herra kaupunginjohtaja pyyhkäisee kuin silkkiliinalla työpöytäänsä ja kuittaa saamansa moitteet, että ei ole hänen vikansa. Jos jossain on syylliset, niin ne löytyvät poliittisista puolueista. Että ne eivät ole toimineet ajallaan. 

VoiVoi sentäs! 

"Nyy tais Rantakokko lipsautta suustans semmost mitä ei olis tarvinnu!" 

--

Mun olotilani? Sitä yks sun toinen kyselee. Jonkunnäköinen tiivistelmä olis tässä: Aika paljon olen edelleen päivän aikana vaakatasossa. Ja särkylääkettä kuluu, kun ei oikein muutoin saa olluks.Tikitkin olivat taas sitä mitä aikaisemmin. Huonosti sulavia. Eilen kävin ne tk:ssa poistattamassa. Vasemmalla puolen vatsaa on noin pikkurillin mittainen tikkiviiva ja se on pirun kipee. Muitten tikin jälkien kanssa kyl pärjään. Ulkona kurvaisen pikkulenkkejä. Tähtäimessä olis ens maanantain valtuuston kokoukseen pääseminen!

Että tämmöst. Hyvää viikonloppuu Ystävät! Ja kaikille NaisYstäville mielettömän mukavaa naistenpäivää!

 


Kommentit

10.3.2014 9:45  Liisa

Hyvä että joku uskaltaa nostaa kissan pöydälle. Toivottavasti muutkin uskaltavat sanoa mielipiteensä ja saataisiin avointa keskustelua, ehkä jotain vielä voisi tapahtuakin.

10.3.2014 10:37  Marjatta Halkilahti

Juu, kissat pöydälle vaan!

Uskaltamista, live -elämän tilanteiden esille nostamisia tämä city nyt tarttee.

Tänään annan ruusun Salon Seudun Sanomien toimittaja Vesa Käiväräiselle hänen vanhustenhoidon tilanne -jutustaan.

Jos epäkohtia ei kerrota, niin ulkopuolinen luulee, että Salo -cityssä on kaikki hyvin.

10.3.2014 10:51  Marjatta Halkilahti

Niin. Vielä. Se, että valtuutettuja syyllistetään, että he ovat "pöllöjä" päättäneet, sellaista virkamiehemme ja -naiset eivät saisi tehdä.

Asioitten esittely on virkamiesten tehtävä ja jos esittelyt ovat sitä tasoa mitä ne olleet ovat, vanhustenhoidossa erityisesti, niin eihän niistä mitään kunnollisia ja kokonaisuutta, todellisuutta oikein hahmottavia päätöksiä ole voitu tehdä. Eikä tehdä niin kauan kun nykyiset esittelijät esityksiään sooloilevat!

Kaupunginjohtaja voisis jyrähtää edes siinä, että asioitten esittelyt ja taustoitukset tehdään 100 prosenttisesti oikein ja rehellisesti. Mutku EI!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini