tarve suurennuslasil

Torstai 6.10.2016 klo 13.27


Jäi vaivaamaan Tupurin tie. Kaivoin esille tälle toimintavuodelle hyväksytyn talousarvion. Ja siellähän se viuhahtaa. Ei siis ole luvattu vanhan Salon aikana eikä kuntaliitoksessa. Ihan on tämän nykyisen valtuuston juttu. Ja hyväksymisleimatkin annettu on. 

Kaupunginhallituksen tuloskortti

Elinvoima ja työpaikat

Kaupunginvaltuusto hyväksyi kaupunginhallituksen ehdotuksen.

Uudistuvat palvelut ja kuntalaisten hyvinvointi

Kaupunginvaltuusto hyväksyi kaupunginhallituksen ehdotuksen.

Vakavarainen talous

Kaupunginvaltuusto hyväksyi kaupunginhallituksen ehdotuksen.

Näkyy myös täällä (s.10). Joten jos kaupunginvaltuustolle nyt ehdotetaan

Kaupunginhallitus ehdottaa kaupunginvaltuustolle, että kaupunginvaltuusto hyväksyy 16.9.2016 päivätyn Tupuri – maantie 110 katuyhteys -nimisen asemakaavan ja asemakaavan muutoksen. Asemakaavan muutos koskee Salon kaupungin omistuksessa olevaa Tupurin (23) kaupunginosan puisto- ja katualuetta. Asemakaavan muutoksella muodostuu Tupurin kaupunginosan (23) puistoja katualuetta.

niin se on sit siinä. 

Tartteepa meikäläisen jatkossa entistä suuremmalla suurennuslasilla tsekata citymme tuloskortteja (siis näitä, joita inhoan yli kaiken), jotta huomais mitä niihin oikein ujutetaan. Annan itselleni pyyhkeitä, kun olen Tupurin viime vuonna antanut silmieni alta ohi mennä.

Jos Tupurin katuyhteyden toteuttaminen tuputetaan vuoden 2017 talousarvioon, niin siitä en kyl tykkää, enkä kannata. Saa mun puolesta odottaa aikaa parempaa (rahallisesti parempaa aikaa).

Odotettiin sitä ohikulkutietäkin kymmeniä vuosia. Tässä uutinen vuodelta 2009. Nyt tien tekeminen on loppusuoralla.

Riittävätkö ohikulkutiehen varatut rahat? Eivät riitä. Salon Seudun Sanomat informoi 14.9.2016, että kymmenen miljoonan kustannusarvio ylittyy miljoonalla. Valtio maksaa 900 000 rahaa ja Salo 100 000. Että tämmöstäkin olis tiedossa. VoiVoi ja syvä huokaus!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini