välttämätönt

Maanantai 10.10.2016 klo 22.03


Tämä oli sitten vissiin tälle citylle sitä sarjaa, joka katsotaan välttämättömäksi:

Tupurin uuden kadun kaavamuutos hyväksyttiin Salossa

Salon kaupunginvaltuusto on hyväksynyt kaavamuutoksen, joka mahdollistaa uuden katuyhteyden rakentamisen Tupurin asuinalueelle. Päätös syntyi valtuustossa äänin 43-8.

Uutta katua on suunniteltu Kalkkimäenrinteen ja Ylärinteen mutkasta 110-tielle. Katu kulkee Tupurin ulkoilualueen poikki.

Kaupunkisuunnittelulautakunta on esittänyt kadun rakentamiseen 900 000 euroa rahaa ensi vuoden talousarvioon.

Valtuustossa kaavamuutoksen hylkäämistä esitti Pertti Vallittu (kd.). Hänen mielestään kadun tarvetta voidaan arvioida uudelleen, kun on nähty itäisen ohitustien vaikutukset alueen liikenteeseen.

Kaavan hylkäämistä kannattivat Vallitun lisäksi Ritva Sinervo (kd.), Marjatta Halkilahti (sit.), Marja Ruokonen (vas.), Simo Vesa (sd.) sekä perussuomalaisten Jani Salomaa, Jani Hirvimäki ja Mikko Lundén.

http://www.sss.fi/2016/10/tupurin-uuden-kadun-kaavamuutos-hyvaksyttiin-salossa/

..

Itse kaavaan minulla ei ollut mitään mussuttamista. Tehty mikä tehty. Se, että se teetetään, löytyy kaupunginhallituksen tuloskortista. On valtuuston hyväksymässä talousarviossa vuodelle 2016.

Pertti Vallitun esitystä kannatin siks, että asia ei etenisi talousarvioon 2017. Ei ole toteuttamisen osalta minun silmissäni nyt ykkösenä. Muitakin rahareikiä varmasti löytyy.  

..

Jos haluat vielä tänään, tässä ja nyt kuulla, nähdä mitä muuta valtuustossa tänään tapahtui, niin klikkaa itses tällaisen linkin sisälle:

http://recording.videravirtualoffice.com/tcs/#page:recordingList&pageNumber:1

Tuolta sitä löytyy ValtuustoKabinettia edestä ja takaa.

Ilost loppuehtoot!

 


Kommentit

11.10.2016 13.34  kylältä taas!

Tupuriin uusi tieyhteys 110-tieltä ihan ok. Parasta olisi ollut alkuperäinen, aikoinaan Palometsän läpi kaavailtu tie, mikä vielä on näkyvissä pellolla kohti Inkereentietä ja siitä sitten jatkettu Somerontielle. Se olisi pitänyt rakentaa jo silloin heti, kun jälkeenpäin se on jäänyt alueella asuvien äänimeluun vetoavan vastustelun takia tekemättä. Tienhän olisi voinut tehdä kaivamalla tienpohjaa asutusta alemmalle tasolle ja sitten vielä ns. äänimuurilla, niin eiköhän olisi vaimennettu. Uusi valmistunut 110-tien pätkä ilman ohituskaistaa tullee tukkeutumaan, jos raskasta rekkaliikennettä tielle tulee kuten oletetaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini