eläkkeel

Maanantai 17.10.2016 klo 14.44


Hän sit ilmoittaa. Että lähtee! Nimittäin Salo- citymme kaupunginjohtaja!
Salon kaupunginjohtaja Antti Rantakokko on jättänyt maanantaiaamuna virallisen irtisanoutumisilmoituksen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Annika Viitaselle.
Irtisanoutumisen syynä on eläkkeelle lähtö.
– Vaikka eläkkeelle lähtö on ollut suunnitelmissa jo jonkin aikaa, halusin ensin saada omalta osaltani vuoden 2017 talousarvion valmisteltua, kertoo Rantakokko Salon kaupungin tiedotteessa.
– Kuten jo joissakin yhteyksissä olen todennut, vaihto olisi hyvä tapahtua siten, että uusi kaupunginjohtaja aloittaa uuden valtuuston kanssa kesäkuun alussa. Alustavasti aikataulua on pohdittu niin, että uuden kaupunginjohtajan hakuilmoitus julkaistaisiin loka-marraskuun vaihteessa, ensimmäiset haastattelut tehtäisiin joulukuussa ja valtuusto tekisi valinnan helmikuussa. Mutta päätöksen valintaprosessin aikataulusta, hakukriteereistä ja toimintatavasta ylipäätään tekee kaupunginhallitus.
Irtisanoutumisilmoitus tuodaan maanantaina kokoontuvalle kaupunginhallitukselle tiedoksi ja samalla käsitellään lisälistalla olevana pykälänä uuden kaupunginjohtajan valintaprosessia.
Kaupunginjohtaja Rantakokon viimeinen virassaolopäivä on 31.8.2017, mutta käytännössä viimeinen työpäivä ajoittunee toukokuun loppuun.
-------
Mut VoiVoi. Kiiruks pistää.
Jos valtuusto valitsee seuraajan helmikuussa, niin siitä mennään eteenpäin yksi kuukausi (ja plussat päälle), jotta päätös on lainvoimainen. Sitten ollaankin jo maaliskuussa ja tämä herra/rouva/neiti Valittu jää miettimään oma tilannettaan, mm. että koska sitä pääsee nykyisestä paikastaan pois. Tuskin hän mikään työtön on ja heti tulee.
Mitäs sit jos Hän, siis tämä tuleva Valittu KaupunginJohtaja katsoo tarkemmin Salo -cityämme, katsoo tämän kaupungin menoja ja tuloja, katsoo asukasmäärää, katsoo työpaikkoja, mitä kaikkea sitä nyt pitääkin uutta työpaikkaansa tarkemman seulan läpi katsoa ja tarkentaa (ettei nyt ihan sikaa säkissä ostaisi) ja ilmoittaakin meille sit, että "emmää tulekka!".
Nooh, tässä kohdassa joku ajattelee, jotta "nou hätä", otetaan kakkossijalle päässyt. 
Niinhän se menisis. 
Mutta!
Mitäs sit, jos emme saa sopivia ehdokkaita edes ykkössijalle?
-------
 
Tätä juttua sivuavat aikaisemmat blogit ovat tässä:


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini