Hei, me muutettiin!

Tiistai 27.6.2017 klo 14.30


Muuttivat jo!

Yrityssalo muutti Salo IoT kampukselle

No hupsista! 

http://www.sss.fi/2017/06/yrityssalo-muutti-salo-iot-kampukselle/

Salon elinkeinoyhtiö Yrityssalo Oy on muuttanut juhannusviikolla Salo IoT kampuksen tiloihin Joensuunkatu 7:ään. Yhtiö on vuokrannut uudet toimitilat Kuutio-rakennuksesta pääsisäänkäynnin lähistöltä. 12 työntekijän käytössä on 300 neliömetrin avokonttori.

Toimitusjohtaja Jyrki Sjöholmin mukaan Nokian ja Microsoftin vanhat tilat tarjoavat inspiroivan työympäristön ja hyvät tilat erilaisiin neuvotteluihin ja kokouksiin. Yritysneuvojat ottavat asiakkaita vastaan sovitun mukaan joko asiakkaan omissa tiloissa tai kampuksella. Yrityssalon uusiin tiloihin on kulku aina vastaanoton kautta, joten tapaaminen on syytä sopia etukäteen tai ilmoittaa tulostaan.

Jyrki Sjöholm korostaa, että yhtiön asiakkaista valtaosa toimii IoT kampuksen ulkopuolella. Yrityssalon henkilöstö kiertää kentällä kuten ennenkin, ja tilaisuuksia järjestetään edelleen eri puolilla Saloa.

Kaupungin luvalla? 

http://www.sss.fi/2017/06/yrityssalo-muutti-etuajassa-salon-iot-kampukselle/

Yrityssalo muutti etuajassa Salon IoT kampukselle

Salon elinkeinoyhtiö Yrityssalo Oy on muuttanut juhannusviikolla Salo IoT kampukselle eli Nokian ja Microsoftin entiseen tehdaskiinteistöön. Yhtiö on vuokrannut Salo IoT Parkilta 12 työntekijälleen 300 neliön avokonttorin Kuutio-rakennuksesta. Uudet toimitilat sijaitsevat vierailukeskuksen yläpuolella toisessa kerroksessa.

Alun perin Yrityssalon piti muuttaa IoT kampukselle vasta vuoden päästä syksyllä, jolloin sen vuokrasopimus Örninkadun tiloissa päättyy. Kaupunki on kuitenkin kiirehtinyt muuttoa, koska IoT kampus on Yrityssalon toiminnan kannalta erinomainen paikka.

Yrityssalon nykyiset tilat Örninkatu 15:ssä jäävät tyhjilleen, ja kaupunki maksaa niistä toistaiseksi vuokraa Soini-yhtiöille. Kaupunginvaltuustolle keväällä annetun selvityksen mukaan yhtiöllä on ollut runsaan 300 neliön toimisto, josta maksetaan vuokraa 60000 euroa vuodessa. Kaupungilla on kiinteistössä myös muita vuokratiloja.

Salon vs. apulaiskaupunginjohtajan Jari Niemelän mukaan kaupunki selvittää nyt tilojen käyttöä ja neuvottelee tilanteesta kiinteistön omistajan kanssa. Niemelä korostaa, ettei kaupunki maksa vuokraa kahdesta paikasta, koska Yrityssalo toimii IoT kampuksella toistaiseksi maksuttomissa tiloissa.

Mitähän kirjoitetaan, kun seuraavan kerran strategian toteutumisesta valtuustolle kerrotaan?

Että on toimittu siten kuin on suunniteltukin. Vai minkämoista seliseliä yrittävät valtuutetuille eteen työntää? 

Alkuvuoden strategian toteutuminen 1-4/2017 löytyy täältä: 

http://salo.tjhosting.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20173807-8

Yrityssalo Oy sivulla 69, jossa mm. näin: Yrityssalon alkuvuosi 2017 on ollut hyvin toimelias.

Näin sit varmaan kesälläkin. Tosin, jos uutisiin on luottamista, niin esim. kaupunginhallitus ei tästä toimeliaisuudesta ole tiennyt yhtään mitään! 

"Kyl meitin kelppa! Tai sitten ei!"


Kommentit

28.6.2017 13.33  taas Kylältä kuulus

Vieläkö sinne Microsoftiin jää tilaa niille u u s i l l e yritysfirmoille, joita niin luvattiin tulossa olevan.? Eli nyt on kaupungilla taas maksettava vuokraa tyhjentyneestä tilastakin sen lisäksi, että isot omistuksessa olevat tilat huutavat käyttäjiä. On kaupunki pyörityksessä kuin karusellissä olisivat.

28.6.2017 14.18  Marjatta

Niinpä.
Kiva olis tietää, että onko ihan jonoksi asti niitä Microsoftiin tulijoita/menijöitä.
Kyllä tuo viimeisin uutinen, että noin vaan muuttivat, on kyl melkoinen juttu.
Miten mahtavat selittää, kun strategiaa päivitetään.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini