Ylös ja alas..

Sunnuntai 18.3.2018 klo 12.24


Sinä sivuillani kävijä olet varmaan ihmetellyt, että missä meikämimmi taas luuhailee, kun ei näy, eikä kuulu. Ei pihahdustakaan.

Ylläksellä kävin.

Vielä 9.3.2018 ajattelin, että selviänkö jo viime vuoden puolella tilatusta reissusta lainkaan, mutta särkylääkkeillä ja sisulla sitä mentiin ylöspäin ja samalla sisulla viime yönä takaisin. Sukset kyl jätin suosiolla kotiin, vaikka harmittikin. Selkä oli kipeä, on edelleen, mutta eiköhän tämä tästä! Pöörö pääni kyl on parantunut. No ainakin omasta mielestäni..


Kommentit

18.3.2018 12.35  Marjatta

Sauvakävellyt olen. Olen enemmän kuin tarpeeks, 2-3 tuntia per päivä. Ja uinut. Tunnin verran sitäkin per päivä. Äkäshotelli näytti samalta kuin 10 vuotta sitten, mutta kyllä siellä kaikkea oli ja on, mitä talvilomalainen tarvii. Iltaisin kävin kirkossa. Siellä Pirtu -sellaisessa. Tiätty! Ei huano!

19.3.2018 19.50  MääVaaN

No m i k ä sull on käyny?! niin moni tutuist potee flunssaa eri pirullist piukkaa yskää ja limaa rykivät. TK:ssa harvempi käy, menevät mieluummin Mehiläiseenkin, kun TK:ssa todetaan pitkittynyt yskä, kyllä se siitä. Vaan ei se aina mene nii ja ikääntyneill olis valitettavasti vakavammin otettava nämäkin oireet.

20.3.2018 8.14  Marjatta

Yskää ei ole ollut, eikä nuhaakaan, ellei sellaiseksi lasketa toisessa hotellissa (Kyproksen reissulla) olleen ilmalämpöpumpun kuuma-kylmä -tuuletuksen ja kokolattiamaton yhdistelmää. Pää siitä pööröksi ja tukkoiseksi tuli. Ja nenä vuoti.

Ylläksellä pärjäsin yllättävän hyvin. Mutta jotain oli. Jälkitautia tai jo pidempään muhinutta, en tiedä, mutta eilen se jotain poistettiin.

Rintojen alla oli parin sentin punottava, kipeä pahkura ja kun se avattiin, niin kyl tuli ulos sitä just = märkää töhnää. Huh.

En ole pahkuroitani kovin paljon murehtinut, sillä on niitä enemmänkin. Tämänkin olemassaolon muistin, kun illalla oikein aivojani pinnistin. Pieni herneen kokoinen liikkuva näppy on iholla tuntunut jo vaikka kuinka kauan, mutta ei se kiukutellut ole. Toivottavasti jää eiliseen.

Tk:ssa kävin. Kuvaukseni tilanteesta (aamulla soitin) oli vissiin niin seikkaperäinen, että jo vastaanottovirkailija tiesi diagnoosin ja ehtoopäivällä OmaLääkäri hoiti hommansa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini