vielä ehtii

Torstai 31.5.2018 klo 9.35


Vielä ehdit sanoa sanottavasi tähän:

http://www.salo.fi/liikennejakartat/kadutjaliikennesuunnittelu/

Perniöntien katusuunnitelmamuutoksen nähtävillä olo

Salon kaupungin kaupunkikehityspalveluissa on valmistunut Anisten sekä Lukkarinmäen kaupunginosissa sijaitsevan Perniöntien katusuunnitelmamuutos välillä Tahkonkatu - Kiskontie. 
Katusuunnitelman muutoksessa on suunniteltu ajoradan kaventamista nelikaistaisesta pääosin kaksikaistaiseksi. Lisäksi suunnitelmassa on esitetty kolme kappaletta saarekkeellisia suojateitä, joista katuosuuden keskivaiheille sijoittuva on ajosuunnista korotettu suojatie. Linja-autopysäkit on suunniteltu taskumallisina pysäkkeinä nykyisen kaistapysäkin sijaan. Perniöntien ja urheilupuiston risteysalue toteutetaan erillisin kääntymiskaistoin. 

Katu- ja liikennemerkkisuunnitelma on nähtävillä 21.5. - 4.6.2018 välisen ajan Salon kaupungin yleisten alueiden ylläpidon ja kehittämisen suunnittelu- ja rakentamistiimissä, osoitteessa Hornintie 2-4, Halikko ja kaupungin internet-sivuilla www.salo.fi/katusuunnitelmat

Mahdolliset muistutukset katusuunnitelman muutoksesta on jätettävä kaupunkikehityslautakunnalle osoitettuna kaupungin kirjaamoon, osoitteeseen PL 77, 24101 Salo tai osoitteeseen kirjaamo​@​salo.​fi​viimeistään maanantaihin 4.6.2018 kello 16.00 mennessä.


Kommentit

1.6.2018 16.08  MäTaasN

Ei voi muut sanno, ku ett varmaan tietokoneen näytöll hienoste pelittää, mutt ehkä me tienkäyttäjät koemme sen erill tappa niinku 110-tien ohituskaistojen poistotkin. Mitä tukkosemmaks tiet risteyksineen tehdään sen helpompi on ajella isoja teitä o h i !!!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini