skeittirata

Torstai 14.6.2018 klo 12.45


Maanantain valtuustossa nostettiin esille lisarahan tarve: 87 Lisämäärärahan anominen Skeittiparkin rakentamiseen

http://salo.tjhosting.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20183947-16

Oltiin puolesta ja vastaan. Esittely, valmistelu sai moitteita. Moni, todella moni valtuutettu meni puhujapönttöön sanomaan mielipiteensä.

Talouskurin pitämiseen ja siihen, mitä valtuusto on päättänyt, niitten perään olen minäkin ollut. Olen edelleenkin. Miksvarten annoin tässä periksi? Miksvarten vilkutin vihreää. Että saa ylittää.

Siksi, että tätä rahaa pyydettiin nyt.

Sitä pyydettiin etukäteen.

Yleensähän olemme tottuneet siihen, että sitä vaan ylitetään luvatut rahat ja sitten seuraavana vuonna, jos aina silloinkaan, pyydetään ylitysoikeutta. Ja summat voivat olla miljoonia.  

On meillä rahan tarvetta vaikka mihin, mutta eikös sitä esim. urheilukenttään ym. ole jo siihenkin ihan tarpeeks rahaa annettu? Jos nyt nuoret, skeittausta harrastavat saavat parkkinsa, niin anti mennä. Toivottavasti parkista tulee hyvä ja heille mieleinen.


Kommentit

14.6.2018 13.33  Outi

Tällainen Aamulehden linkki oli jaettu tänään somessa: https://www.aamulehti.fi/kotimaa/tampereelle-avautuu-pian-olympiatason-skeittihalli-urakka-tyollistaa-myos-pitkaaikaistyottomia-200126229/

Tuossa uutisessa on myös kolmen ja puolen minuutin pituinen video jossa kerrotaan pääpiirteet projektista ja näytetään miten lauta rampilla kulkee. Kahdeksantoista työtöntäkin sai töitä rakennusvaiheessa, joten ei tuo nyt ihan huono projekti ole ollut.
Jaoin tuon videon kaverille, joka huvittuneena kommentoi näin:
"Näin Nääsvillessä! Nähdään ramppi mahdollisuutena 😜 Hulluja... Salosta tuskin löytyy edes 3D-printteriä, että saataisiin pienoismalli rampista."

Että näin meillä Salossa :)

15.6.2018 15.21  EttTätä Näin

Jos ny jakais ekaks tuon Aamulehtilinkin silleen, ett edes joku päättäviss ja/tai valtuutetuiss kattoisis sen videoineen malliksi. Vaan ei Saloon ny olympiatasoista tarvita, ku saataisiin vähäisempi m u t t a toimivaskeittijuttu. JA otetaan työttömiä työhön siihen projektiin. Tääll kaikki kilpailutetaan ja sitte tekijät tulevat ties mistä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini