mitäs tähän sanot?

Tiistai 2.10.2018 klo 21.15


https://www.otakantaa.fi/fi/hankkeet/290/

Salon kaupunginhallitus asetti 7.11.2017 työryhmän tekemään selvitystä kaupungin oppimisympäristöstä ja sen mahdollisuuksista vastata tulevaisuuden tarpeisiin. Selvitys on kaksiosainen ja sen ensimmäisessä osassa keskitytään kiireellisiin, nopeasti toimenpiteitä vaativiin esityksiin, jotka johtuvat nykyisten rakennusten sisäilmaongelmista tai puutteellisesta kunnosta. Selvitystyö jatkuu laajempana kakkosvaiheessa.

--
Täältä nuo meikäläisen koulu- ym. ajatukset vielä löytyvät!
https://vaalikone.yle.fi/kuntavaalit2017/salo/ehdokkaat/6498#questions, mutta kyllä minä tuonne ota kantaa -sivustoillekin jotain joku päivä kirjoitan!
 
--
Tekstin lisäys klo 22.00 tai paremminkin linkin:


Kommentit

4.10.2018 17.55  MäVaaN-vaikk e mittä tiäräkkä

Miksi Pajulan koulu on saatava säilytettyä ja jopa laajentaa, ett saatais Ollikkalast oppilait sinne sovitettua! Miks Pajulast ei voi tulla alas esim. Ollikkalaan? Hermannilaiste siirto kävi lyhyell toimeksiannoll tosta vaa "isoon kouluun" AMK:lta jääneisiin tiloihin. Monille tuli melkoisesti koulumatkaakin ja liikennöitsijät joutuivat siirtelemään vuorojensa aikatauluja ylimääräiseen koulukiertoon. Se meni tosta vaan, ku syksyllä taas ollaan Hermanniss takasin. Hoh-Hoi - ja mites sitt kävikä? Salolainen Koulukaruselli pyörii ja pyörii . . . .

4.10.2018 20.26  Marjatta

Oikean sanan sanoit. Koulukaruselli tuosta tulossa on!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini