laitanpa esille

Maanantai 12.11.2018 klo 13.03


Laitanpa tämän jutun esille:

Halikon lukion tulevaisuus jäämässä vielä avoimeksi

24

Salonkaupunginhallitus päättää ensi maanantaina oppimisympäristöselvityksen jatkosta. Kaupunginjohtaja Lauri Inna esittää, että Halikon lukiota sekä Sinilinnun ja Kärävuoren päiväkoteja koskevaa asiaa käsitellään myöhemmin erikseen.

Oppimisympäristöselvityksen tehnyt työryhmä esitti, että Halikon lukio yhdistetään Salon lukioon ja lukiorakennukseen Kuruntielle siirretään Halikon kirkonkylässä sijaitsevat Sinilinnun ja Kärävuoren päiväkodit.

Halikon lukio lakkautettaisiin työryhmän esityksen mukaan syksyllä 2021 ja päiväkodit siirtyisivät uusiin tiloihin syksyllä 2022.

Muut Innan esitykset oppimisympäristöstä noudattelevat työryhmän esitystä.

Sen mukaan Hermannin koulu jatkaa Ylhäistentiellä entisessä ammattikorkeakoulussa, Uskelan koulun Kavilankadun yksikkö muuttaa Torikadulla entiseen Hermannin kouluun vuonna 2020, Ollikkalan päiväkoti siirretään Ollikkalan kouluun ensi syksynä, Märynummelle tehdään syksyksi 2012 yhdistetty päiväkoti ja kahden oppimistilan koulu ja Perniön rakennettaan uusi kirkonkylän koulu syksyyn 2021 mennessä.

https://www.sss.fi/2018/11/halikon-lukion-tulevaisuus-jaamassa-viela-avoimeksi/

Jos ei muuta niin ihan vaan siks, että tähän liitetyt kommentit kertovat tosi paljon kaupunkilaisten ajatuksista.  


Kommentit

12.11.2018 21.18  mäVaa

Tähänkin yhdistäisin jo mainitsemani Olli Lehden mielipiteet eilisess SSS:n haastatteluss, miten Saloa edistettäis ja pidetäis pystyss. Lisättynä tiätyst ikääntyneitten hoivapaikat. Ja harmaitten päivien piristykseks valot siihe hianoon puuhun. Meni asjast ohi mutt menkkö.

13.11.2018 23.03  Marjatta

Olli Lehden ajatukset voisi yhdelle aaneloselle tiivistää ja hyväksyttää Salo -cityn valtuustossa. Otsakkeeksi voisi laittaa vaikkapa: näillä eväillä eteenpäin. Ei tarttis sivutolkulla runoilla ja sanahelinöidä kaikenmaailman tuloskorttejakaan. Kyllä se riittäis viittaus, mitä kuntalaki sanoo (37 §) ja sitten vaan tähtäin toimintojen jatkuvaan parantamiseen ja yhdessä tekemiseen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini