Uusimmat kuvat

ilo ilo - Puuilo

Maanantai 21.1.2019 klo 17:47


Aina silloin tällöin olen vilkuillut Puuilon mainoksia (city -kämpille olen antanut mainosten tulla), mutta kun lähin kauppa on ollut matkan takana, niin enpä ole ostoksille lähtenyt, vaikka joku juttu on ihan houkuttelevalta tuntunutkin.

Saas nähdä miten menestyvät. Ja mitä tämä merkitsee täällä jo oleville alan liikkeille? Paikka uudelle kaupalle on kyl aika hyvä. Voi piipahtaa ennen "Rismaan" menoa. 

Nyt se varmistui: Puuilo avaa myymälän Saloon

3

Maanantaina se varmistui, Puuilo avaa uuden tavaratalon Saloon, entisiin Halikon Kodin Terran tiloihin.

SSS kertoi yhtiön suunnitelmista jo viime viikolla.

Puuilo aloittaa remonttityöt lähiaikoina, ja uusi Salon tavaratalo avataan arviolta huhtikuussa.

– Salo sopii kartalla erinomaisesti verkostoomme ja näkemyksemme mukaan täydentää hyvin Salon kauppatarjontaa. Salo ja tulevan myymälämme sijainti muodostaa meille sopivan liiketoimintaympäristön. Avaamisen aikataulu on todella tiukka ja rekrytoimme jo täyttä vauhtia henkilökuntaa Salon uuteen myymälään. Puuilon kasvu jatkuu ja etsimme jatkuvasti uusia kauppapaikkoja laajentuaksemme, sanoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

Puuilo avaa tänä vuonna uudet tavaratalot Salon lisäksi ainakin Helsingin Itäkeskukseen ja Kokkolaan. Kokkolan tavaratalon avaamisen jälkeen Puuilo -ketju käsittää yhteensä 26 tavarataloa sekä verkkokaupan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini