Uusimmat kuvat

kohun poikasta!

Torstai 24.1.2019 klo 16:00


Vakoilukohu kiinalaisyhtiön ympärillä ei vaikuta Salon yhteistyösuunnitelmiin:

"Vääränlaista lietsomista ei pidä lähteä tekemään"

Salo rakentaa Suomen älykkäintä kaupunkia.

Teknologiayhtiö Huaweihin kohdistuvat vakoiluepäilykset eivät vaikuta yhtiön ja Salon kaupungin yhteisiin suunnitelmiin.

Valtio toisensa perään on kieltänyt yhtiön maahantulon, koska Yhdysvallat epäilee sen vakoilevan länsimaita Kiinaa hallitsevalle kommunistiselle puolueelle.

Salo sen sijaan pitää ovensa Huaweille auki.

Kaupunki solmi marraskuussa 2018 aiesopimuksen, jolla se ryhtyy luomaan paikallisen puhelinyhtiö Lounean ja Huawein kanssa Suomen älykkäintä kaupunkia.

Sopimus on edelleen voimassa, eikä kaupunki suunnittele siihen muutoksia.

Salossa suhtaudutaan rauhallisesti yhtiöön kohdistuviin epäilyihin. Niiden todenperäisyydestä ei ole saatu näyttöä, eikä Huawei ole herättänyt Suomessa yhtä paljon huolta kuin monessa muussa EU-maassa.

– On hyvä että käydään aktiivista keskustelua ja ollaan tarkkana erilaisten kysymysten kanssa. Suomessa yhtiöön ei liity epäilyksiä, Salon kaupunginjohtaja Lauri Inna sanoo.

Lue lisää täältä:

https://kuntalehti.fi/uutiset/paatoksenteko/vakoilukohu-kiinalaisyhtion-ymparilla-ei-vaikuta-salon-yhteistyosuunnitelmiin

Em. linkin takaa löytyvät kommentit kannattaa lukea!

Huah! sanon minä..

 


Kommentit

30.1.2019 22:42  MäKanss

Suomessa, ei myös Salossa, epäillä mistään mitään, kun taas minä - minä epäilen kaikkea ja kaikkia - etenkin vilkkuvasilmäisiä suupaltteja kauppamiehiä ovella! Ruotsalaisetkin ovat varoittaneet suomalaisia sinisilmäisyydestä näitä kiinalaistarjouksia kohtaan. Mutta ei - suomalainen uskoo olevansa oikeassa - taas kerran. Ja luulisi niitä korkean tason it-opiskelijoita Suomestakin löytyvän, ettei tartteis vartavasten jostaki Aasian maast tuoda. Joku rahastaminen toisen taskusta toisen taskuun - vai?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini