Uusimmat kuvat

maailman ympäri

Torstai 28.3.2019 klo 21:14


Reissaamisessa äkkilähdöt ovat minun mieleeni. Ei tartte vilkuilla allakkaa, että milloin sitä pitikään lähteä ja mihin, jos varaus on tehty kuukausien päähän.

Tänään voin suositella oikein, oikein nopeaa ja edullista äkkilähtöä/matkan tekoa. Ostat lipun Salon Teatteriin ja menet katsomaan esitystä Maailman ympäri 80 päivässä.

Ensi-ilta on huomenna, mutta kun minulla oli tämä tällainen äkkilähtö, niin näin esityksen jo tänään.

Ihan tuli kahden nuorimman lapseni lapsuus mieleen. He tätä herra Foggin ja hänen Ville Vallaton -tyyppisen palvelijansa Passepartoutin matkantekoa vuosia, vuosia sitten telkkarista seurasivat.

Salolaisten teatteriesitys on menevä, se on vauhdikas, joukkokohtaukset ovat viimeisen päälle komiat ja rooleihin valinta on ainakin minun silmissäni tosi onnistunut. Mikko Polojärvi on oikein hyvä, samoin Aki-Matti Kallio ja Elina Koskinen.

Ohjaaja Laura Hurme on lehtitiedon mukaan (SSS 14.3.2019) turkulainen ja ensimmäistä kertaa Salossa, mutta hyvin hän on näytelmän teatterin tiloihin saanut mahtumaan. Lavastuksesta kiitokset saa taas kerran Riku Suvitie. Ja sitten puvustus. Se on Marjo Haapasalon. Kyllä on vaatteissakin miettimistä ollut. Ei ole mikään pikkujuttu. Kehuja voi antaa myös ääni-, valo-, video- ja valokuvat -suunnittelusta vastaaville.

Niin. Että jos haluat parissa tunnissa mennä huristaa laivoilla ja junilla ja kuumailmapallolla maailman ympäri, niin suunnista Salon Teatteriin. Minä kiitän tämän päiväistä matkalla mukana oloa. Oli muuten ihan etupenkki. Suosittelen sitäkin.

 


Kommentit

28.3.2019 23:20  Marjatta

Annelle kiitos seurasta ja kaffeesta ja makeasta syötävästä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini