raatia tarjolla

Lauantai 19.10.2019 klo 14.08


Tapio Äyräväinen nostaa tänään Salon Seudun Sanomissa tätä mieltä -palstalla esille vanhustenhoitoa. Hän kertoo myös tästä kaupungin nettisivustoilta löytyvästä tiedotteesta:

https://www.salo.fi/sosiaalijaterveyspalvelut/vanhuspalvelut/54635.aspx

Haluaisitko osallistua Salon vanhuspalveluiden asiakasraatiin?

Salon vanhuspalveluille ollaan kokoamassa asiakasraatia, joka kokoontuu 2-3 kertaa vuodessa. Raatiin haetaan vanhuspalveluiden asiakkaita, omaisia ja ikääntyneitä, jotka ovat kiinnostuneita asiakasraadin toiminnasta. Lisäksi mukana on Salon kaupungin vanhuspalveluiden ammattilaisia. Asiakasraadin tarkoituksena on tuoda esiin asiakkaiden näkemyksiä vanhuspalveluiden järjestämisestä, toteuttamisesta ja osallisuudesta. Asiakasraadin kautta on myös mahdollista tuoda kehittämisajatuksia palveluihin.

Infotilaisuus asiakasraadista järjestetään Salon kaupungintalolla valtuustosali Tammessa (Tehdaskatu 2, Salo) tiistaina 12.11.2019 klo 14-16. Osallistuminen infotilaisuuteen ei sido vielä mihinkään, joten tervetuloa kuulemaan lisää asiakasraadista kaikki asiasta kiinnostuneet! Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, jonka vuoksi pyydämme ilmoittautumisia 8.11. mennessä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset mari.​luonsinen​@​salo.​fi​ tai p. 050 4703049.

--

Ilmoituksen huomasin minäkin, kun se ilmestyi. Vähän jäin ihmettelemään, että mikä, mikä, mikä se tämmönen juttu on, onhan meillä jo Vanhusneuvosto! Minun mielestäni sen porukan, jos jonkun nyt ainakin pitää/pitäisi olla kaiken aikaa valppaana ja seurata vanhustemme puolesta kaupungin toimintoja ja palveluja. Neuvostolaiset seuraavat mm. eri lautakuntien esityslistoja olisko niissä jotain, johon pitäisi vanhusten puolesta tässä kaupungissa tarrata, ottaa kantaa, antaa lausuntoa tm. Viimeisin pöytäkirja löytyy tämän linkin takaa.

Toivottavasti tämä tuleva raati ei ole mikään "mainos", jolla halutaan vaan näyttää muulle maalle, että kyllä meillä vanhusten asiat hienosti hoidetaan. Toivottavasti raadin ajatuksia (jos he esim. parannusehdotuksia esiin nostavat) kuullaan, mutta ennenkaikkea kuunnellaan ja jotain toteutetaankin. 

Nooh, se on sit näytön paikka. Saattaa kyllä tulla päällekkäisyyttä Vanhusneuvoston toiminnan kanssa. Mutta onnea toivotan. Aika näyttää, mitä raati aikaiseksi saa. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini