Uusimmat kuvat

tämäkin viel

Keskiviikko 22.1.2020 klo 16:30


Sitten tämä asia: Vanhuspalveluiden kehittämisohjelma, Ikäystävällinen Salo  ja päätös, josta olen julkisesti motkottanut:

Päätös: Apulaiskaupunginjohtaja muutti päätösehdotustaan seuraavasti: Sosiaali- ja terveyslautakunta päättää hyväksyä liitteenä olevan Vanhuspalveluiden kehittämisohjelman, Ikäystävällinen Salo ja edellyttää että ohjelman johtopäätösosoissa todettuja toimenpiteitä aletaan valmistella alkuvuoden 2020 aikana. Sosiaali- ja terveyslautakunta hyväksyi apulaiskaupunginjohtajan muutetun päätösehdotuksen.

Tämä oli tätä mieltä -juttuna:

https://www.marjattahalkilahti.fi/albumi/kuvia/lehtijuttuja/2439485#album_selector

Kyllä minulle on nyt sellaista postia, viestiä tullut (apulaiskaupunginjohtajalta sain), että asia viedään kaupunginhallituksen käsittelyyn 3.2.2020 ja sen jälkeen helmikuun kaupunginvaltuuston kokoukseen.

--

Nooh, tarkkana tarttee vieläkin olla. Tuo, että hallitus käsittelee, sitten valtuusto, kyllä se olisi tarvinnut mainita, todeta, jo joulukuisessa päätöksessä!!!

Ja jos oppimisympäristöselvitys on tätä luokkaa, liitteineen kaikkineen, niin eikös vanhustenhoidon tulevaisuudesta päättäminen tarttis olla samaa tasoa? Missä on kaikki mahdolliset liitteet, lausunnot, mahdolliset eriävät mielipiteet, kommentit sun muut? Ei ole paikallislehden tehtävä onkia esille esim. vanhustenhoitolaitosten lakkautuslistoja!

Vanhusneuvostonkin tarttis jotain asiasta sanoa!!!!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini