Uusimmat kuvat

jäte

Tiistai 4.2.2020 klo 14:36


Tämä ei pitänyt olla alunperin mun tämänpäiväinen aiheeni, mutta kui nyt nousikin aiheeksi! Ja kun nousi, niin ajattelin ääneen! Julkisuutta enemmänkin kuin Salon seudulle!

Tapellaanpa jätteistä!

Kun keräävä taho, Salon Hyötykäyttö, ei ole kuljettanut jätteitä heille, vaan Kajaanin Romu Oy:lle kierrätettäväksi, niin tästä on aiheutunut rahallista menetystä LSJH:lle. Niin Heikkilä on laskenut ja antaa ymmärtää, että Salon Hyöytykäyttö on toiminut väärin!

En ole LSJH:n omaisuusohjeistuksiin perehtynyt, enkä edes yritä, mutta kyllä tällainen saivartelu tuntuu todella kummalliselta: ”Metallijätteestä pienmetallit kuten vanhat kattilat on luokiteltu LSJH:n omaisuudeksi. Säilyketölkit ja muut metallipakkaukset ovat puolestaan tuottajien omaisuutta.”

Nii. Että seuravan kerran, kun menen ”Rismaan” (lempparinimi Prismalle) ja ostan uuden kattilan, niin minun pitänee tsekata kattilan kyljestä joku lappunen, jossa lukee, mihin se viedään, kun siitä tulee roskiin hylättävä! Tai pitääkö minun mennä LSJH:n sivuille hakemaan ohjetta, miten pitää toimia, kun kattilani tai paistinpannuni on entinen? Ettei vaan ”sakkoja” tai muuta huomautusta mahdollisesta väärästä menettelystä tulisi!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini