Uusimmat kuvat

kaukolasit kadoksissa!

Keskiviikko 5.2.2020 klo 16:16


Ei katteeks käy Salo -cityn päättäjäsakkia. Ei hallitusta eikä valtuustoa.

Uusia asukkaita toivotaan ja halutaan, mutta missä ovat ne todelliset vetovoima- ja pitovoimatekijät? Tunnin junan tohkaamisesta siihen ei ole. Se ei vedä eikä se pidä, mutta rahaa kyllä palaa. 

Lapsiperheille pitäisi taata turvallinen olo siihen, että he uskaltavat tänne muuttaa. Nyt sellaista ei tarjota. Päinvastoin. Kyläkoulujen Salo olisi sitä jotain. Miksei se käy?

Jos joku perustaa yrityksen, niin eihän sekään heti mikään rahalähde ole. Menoja siinä ensalkuun on. Ei saisi tuijottaa asioita niin lyhytnäköisesti kuin mitä esim. kaupunginjohtaja nyt tekee! Nyt jos koskaan tarvitaan kunnolliset kaukolasit!

Tässä paikallislehdestä kaapattua infoa: 

Näin äänet jakautuivat, kun opetuslautakunta äänesti Salon kouluista ja päiväkodeista

https://www.sss.fi/2020/02/lautakunnan-puheenjohtaja-jai-vahemmistoon-lakkautusaanestyksissa-nain-kouluista-ja-paivakodeista-aanestettiin/

Salon opetuslautakunta päätti tiistai-iltaisessa kokouksessaan torpata valtaosan apulaiskaupunginjohtajan esittämistä koulujen sulkemisista.

Lisäksi lautakunta päätti, että Salon koulujen vähimmäisoppilasmääräksi asetetaan 42 esitetyn 48:n sijaan. Teijon koulun osalta päätettiin, ettei raja koske sitä.

Kokouksessa olivat läsnä: Viitanen Annika (kok.), lautakunnan puheenjohtaja, Eeva Hannu (sd.), Paukkeri Mika (kesk.), Bonn Marianne (vihr.), Haavisto Sabina (ps.), Jokinen Kirsi-Maria (sd.), Laaksonen Annina (kok.), Leppähaara Marja (kesk.), Nummila Mika (vihr.), Olkinuora Antti (ps.), Raitanen Toni (sd.), Savela-Kirjonen Annikka (kesk.), Väistö Janne (kok.).

Inna esittää Salon hallitukselle kyläkoulujen lakkauttamista

https://www.sss.fi/2020/02/inna-esittaa-salon-hallitukselle-kylakoulujen-lakkauttamista/

Salon kaupunginjohtaja Lauri Inna esittää kaupunginhallitukselle koulujen lakkautuslistaa, jonka opetuslautakunta suurimmaksi osaksi tyrmäsi tiistaina. Lautakunnan kanta ei vaikuta kaupunginjohtajan esitykseen.

Kaupunginhallitus vastaa kunnan taloudesta, ja minä teen vastuullisen esityksen, joka antaa päättäjille mahdollisuuden korjata taloutta, sanoo Inna.

--

https://www.sss.fi/2019/12/salon-paattajilla-riittaakouluesityksissa-pureskeltavaa/

Salon päättäjillä riittää kouluesityksissä pureskeltavaa

https://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2019/12/13/32575

Salo -city ja sen koulut


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini