kiitoksii ja vähä muutaki

Maanantai 6.4.2020 klo 15.24


ISO kiitos tästä. Täällä mun nimeni näkyy: https://www.s-kanava.fi/web/sso/osuuskauppavaalit

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n edustajistoon on valittu 50 edustajaa äänimäärien mukaisessa järjestyksessä.

Minä olin ihan varma, että nyt en ääniä noin vaan saisi, sillä esim. ystävä- ja tuttavapiiristä iso osa on sellaisia, että eivät he nettiä käytä ja nämä vaalit olivat sellaiset. Netin kautta äänestettiin. On sitten nettiä käyttäviäkin ollut, joten jos näille sivuille joku Teistä tulee ja on minua äänestänyt, niin uudemman kerran: ISO kiitos. 

_

Paikusta mun piti tänään kirjoittaa, mutta se saa odottaa aikaa kiireettömämpää. Minulla karanteenilaisella on nyt muita juttuja tulossa ja menossa, on mm. ulkona.

"Iha ite" piti kirvesmieheksikin ruveta. Syynä takapihan roskispönttö. Sen uusin paikka on ollut tällä alueella. Vajan seinustalla se ennen oli, mutta kun on sanottu, ohjeistettu, että ei niin saa tulipalovaaran takia olla, niin otin pois.

Roskis oli sitten uudessa paikassa varsinkin tuulisina ja myrskyisinä päivinä kuin lentoon lähdössä. Vaihtoehdot tilanteen korjaamiseksi olivat vähissä. Ei tällaisen karanteenissa olevan kotiin niin vaan tällä hetkellä ulkopuolisia töihin pyydetä. Miniäkin tuo ruoka- ym. tarvikkeet minut kaukaa kaartaen.

Tuulensuoja piti saada. Kuka sen tekisi? Vastaus näkyy edellä: minä itse!

Ensin navetan vintille meno ja kun siellä olin vähän aikaa nurkkia kohnannut, niin löysin sen verran materiaalia, että ajattelin, että jos niitä yhteen sovittaa, niin kyllä niistä jotain tulisi.

Tulihan niistä. Tuulensuoja tuli. Toimikoot nyt niin kauan, että korona on ohi ja joku ihan oikea kirvesmies tekee uuden vastaavan tai voihan tuolle viritykselle alaosankin tehdä. Jatkamalla siitä saisi pöntön korkuisen. Alapuolelle se tehdä täytyy, sillä muuten mun vallan hiano desing menisi pilalle!

Oma kehu paras kehu.


Kommentit

6.4.2020 15.39  Marjatta

Tuon virityksen takaseinänä on yks lava. Painava kun mikä. Sivuilla on vanhat puiset pihalaatat. Ne ei paljon paina, mutta kyllä kokonaisuudesta sen verran painava tuli, että minulla oli täys työ, että sen autotallista tuohon paikalleen hilattua sain. Mustaksi meinasin maalata, mutta eipä ollut nurkissa mustaa maalia. Punaista oli just ja just tuon kehikön verran.

6.4.2020 15.57  Marjatta

Pensasaita seuraavaks leikata tarttis. Kuva, jossa aita näkyy katkottuna, on muutaman vuoden takainen. Mietin tässä nyt, jotta leikkaanko kokonaan alas vai vain puoleenväliin. Ja jotain myrkkyäkin (hyi kauhia) tarttis pihan puskiin ruiskutella. Se semmonen pitää tehdä huhtikuussa. Ettei sitten kesällä niihin iske kaikenmaailman kempit ja kirput. Omanlaisensa "korona" niilläkin. Kuusiaitaa tarttis kans rokottaa, siis leikata, mutta se ei ole mun juttu. Siihen tarvitaan ulkopuolinen osaaja!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini