Uusimmat kuvat

puhelinlangat laulaa

Perjantai 17.4.2020 klo 22:55


Jaahas, "se alkka sit ens viikol telefoon päristä!" 

https://www.sss.fi/2020/04/salon-kaupunki-alkaa-soitella-ikaihmisille-ensi-viikolla/

Salon kaupunki alkaa soitella ikäihmisille ensi viikolla

Salon kaupunki kysyy 70 vuotta täyttäneiden salolaisten kuulumisia puhelimitse seuraavien viikkojen aikana. Kaupunki ottaa yhteyttä niihin yli 70-vuotiaisiin, jotka eivät ole kaupungin vanhuspalveluiden asiakkaita.

Soitot tulevat 02 772 tai 02 778 -alkuisista puhelinnumeroista.

-- 

Sitten kun minulle soittavat, niin toivottavasti eivät kauhiasti paljon ihmettele. jos en vastaa. Jos olen ulkohommissa, niin voi olla, että puhelin on ja keikkuu vanhassa vyölaukussa, mutta voi olla, että telefooni on tuvan pöydällä. Jos teen jotain esim. suojakuulokkeet korvilla, niin ei siinä samalla puhelinta käytetä, ei sitä edes kuulisi, jos se soi. 

Muutoin kyllä, ei varmaan mikään huono idea. Että soittelevat ja kyselevät, millaista tämmönen KoronaKaranteenissa eläminen ihan oikeasti on.

Minä olen pärjännyt, eikä ole aika ehtinyt pitkäksi käydä, mutta sellaisia iäkkäitä varmaan on, joilla yksin tai kaksin kotona oleminen alkaa jo tuntua tosi tylsältä. 

 


Kommentit

17.4.2020 23:45  Marjatta

Lähipiirini on minuun päin pitänyt hyvin yhteyttä. Ruokatarvikkeita olen saanut, silloin kun olen tarvinnut. Multaa ja perunansiemeniä haettiin porukalla pääsiäisenä Prisman takapihalta. Etänä, etänä. Minä olin omalla autolla ja poika plus miniä omallaan. Säkit ja siemenet suoraan mun autooni. Ja lapsenlapsia olen nähnyt. Etänä, etänä (= puhe-etäisyydellä) heitäkin, paitsi en ihan nuorinta. Hän on näitä uusmaalaisia. Ja naapurien kanssa on tullut juteltua. Etänä, etänä, jos ohi menevät ja minä olen pihalla ollut.

Tämä on tämmöstä Etänä Elämää nyt.

20.4.2020 13:14  EttTämmöttis

Hyvä on, ett soittavat mutt mitä se mikskää muuttaa. Tämmöst mä hundeerasi aamupuall enne ylösnoussu, että meitill on selitelty ja ohjeistettu viimeise 10 vuott, ett kotti e i s a a jäädä neljä seinä sisäll toimettoman istuma, vaan harrastuksiin; jumppaan, uimahallihi, konserteiss ja muihi esityksi yms yms . Olema toiste ihmiste joukoss. Ny tää maailma lyä iha vaste kasvoi monell yksinäisell ku j ä ä iha yksi ilma kontaktei mihinkä tai kehenkä. Meill ei naapureill voi huudell mutt on maill sentä piha, ett ulos voi mennä ja linnu laulu kuunnell.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini