Uusimmat kuvat

paljon paljon ystävii!

Tiistai 7.7.2020 klo 10:05


Näinhän tämä menee!

.. vaalien alla vanhoilla ihmisillä on paljon ystäviä, mutta vaalien jälkeen mikään ei muutu eikä kukaan enää muista.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5192fa3a-6763-4171-910a-f2fe638a4cac


Kommentit

7.7.2020 14:22  MäTaaStämmöst

Se o just tätä. Kulmunia torill kuulemass oltti, vaikk ilma näi huono, mutt piti hänet livenä nähdä. Mielipide,; puhuu ja puhuu, mutt ei oikke sillee, hmm-h ... . Yks iäkkäämpi herr sitte heitti, ett kun on tämmöst iäkkään ihmisen kiusaamist, ku kaikk laiteta digitaalisest hoidettaviks, ni mä lisäsi siihe, ett viälä ku ohjelmi vaihdeta ja uusita jatkuvaste, eikä piänest eläkkeest kute ei muillaka piänill tuloill ostet ain uussi kallei laittei. Eikä digiapuika maaseudull tost vaa otet. Mutt ei häne eikä muittenka pelkill puheill mittä muutoksi tehrä.

7.7.2020 14:31  JatkoErellisell

Luinpa viitteenä olleen Iltalehden artikkelin, ja kerrankin haastatellut ikäihmiset ovat vastailleet ja kertoneet asioist siten kuin mekin tuoll Salo-cityn aamukaffe-palavereiss niist puhuta ja koettiin kevääll.
Ja tuleva syksy moni odotta peloll, jos se keväinen karenssi uusiutuu. Vaikk ei ollu kiva kuultava Ruotsin koronaan sairastuneiden iäkkäiden hoitomääräyksist tänäpä radiost. Ny vähä kauhistutta meill monellaki, ku vanhus tuli tämmötti vasta ja vähä äkkinki. Paljo kyll helpotta, ku toisistamme seura haetaan ja lystei puhella, vähä vanhoi aikoiki muistella, ja naureta!!!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini