Uusimmat kuvat

kosiskellaan ja luvataan

Keskiviikko 17.2.2021 klo 16:36


https://www.sss.fi/2021/02/salo-kosiskelee-osaajia-lupaamalla-mukavaa-pikkukaupunkielamaa/

Salo kosiskelee osaajia lupaamalla mukavaa pikkukaupunkielämää

Salon, Turun, Porin, Rauman ja Uudenkaupungin kaupungit ovat käynnistäneet Happy Pro -kampanjan. Tavoite on saada osaajia, joiden asiantuntemus sopii alueen yritysten tarpeisiin.

Salon kaupungin kansainvälisten asioiden erityisasiantuntija Terhikki Lehtonen on sitä mieltä, että kaupunkimme on tässä vahvoilla. Salossa on tarjolla kiinnostavia huippuluokan työpaikkoja sekä plussana se, että täällä on "mukavaa pikkukaupunkielämää lyhyen matkan päässä isojen kaupunkien tarjonnasta."

No joo, voi sitä noinkin sanoa ja ajatella. Ja mainostaa. Mutta! Jos jotain luvataan, niin kyllä pitää myös seistä lupaustensa takana. Mitähän sen mukavuuden takana ihan oikeasti on?

Kaunis luonto ei yksin riitä, jos on lapsperheellinen, autoton ja asuu 30-40 km:n päässä cityn keskustasta.

Mahdollinen muuttaja ihan varmasti kysyy ja ihmettelee, miten järjestyvät lasten hoitopaikat, miten koulunkäynti ja miten harrastamiset? Viimemainitussa myös aikuisilla on tarpeita. Onko kaikkeen matkatekoa ja jos on, niin millä liikutaan?

Kosiskella saa, mutta tarttee olla myös rehellinen realisti!

Ei käy katteeks uutta tulevaa valtuustosakkia. Eikä vasta tullutta kaupunginjohtaja Tero Nissistä. Toivottavasti vastatulleella on ideoita, joilla cityn käytettävissä olevat rahat, cityn veto- ja pitovoima saadaan järjestettävien palveluiden osalta edes jonkinlaiseen tasapainoon.

--

Tässä linkki Happy Pro -kampanjaan:

http://talentcall.fi/happypro/


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini