Uusimmat kuvat

pauhuja annettu

Keskiviikko 8.9.2021 klo 14:18


Kahtena päivänä peräkkäin on ollut uutista Salon Vuokratalojen kunnosta tai no, enemmänkin kunnottomuudesta.

Salon kaupunki: Vuokratalojen ongelmat täytyy selvittää”Ei hyvää mainosta Salolle eikä vuokrataloyhtiölle”

Isännöitsijä ei reagoi, huoltomies ei tule – Perttelin Paltankujan asukkaat ihmettelevät, aikooko Salon Vuokratalot Oy ajaa talot purkukuntoon

Facebookin puskaradioissa kohistaan ja kauhistellaan, että voivoi, mikä meno ja meininki. Että tätä se teettää, kun huolto-, hoito- ym. hommat annetaan ulkopuolisten hoidettaviksi.

Taitaa olla vähän helpompi motkottaa muitten työn jäljestä kuin omien. Eivät nuo kaupungin ”omin käsin” tekemätkään kiinteistöjen hoito ja kunnossapitotyöt nyt niin kovin kaksisia ole tämän kuntaliitosSalon aikana olleet.

Minun ja monen muun mielestä sitten vasta korjataan, kun on pakko. Ja kun pakko -tilanteita lähdetään selvittämään ja remppaamaan, niin kas kummaa: löytyy sitä ja tätä lisuketta. Siis lisäkorjattavaa. Kuinka löytyykin?

--

Ovat nuo Vuokratalot myös tarkastuslautakunnan syynissä olleet: 

Kaupungilla on vuokrataloyhtiöiden omistajaohjausvelvollisuusja siihen on nyt kiinnitetty erityistä huomiota. Salon Vuokratalot Oy:llä on korjaussuunnitelma ja lisäksi koko ajan päivittyvä remonttilista. Korjaussuunnitelma on yleisluontoinen ja periaatteellinen. Remonttilistaan on korjaustarpeen lisäksi arvioitu remontin kiireellisyys. Remontteja tehdään vuosittain budjetin korjausmäärärahan puitteissa.

Em. löytyy tarkastuslautakunnan arviointikertomuksesta vuodelta 2020! On siellä paljon muutakin mielenkiintoista.

Uusien valtuutettujen nyt ainakin kannattais kaikki sivut läpi plarata. Ja olla tarkkana, kun eri tahot antavat vastineitaan. Että mitä ja miten vastaavat. Vastaavatko asiasta vai asian vierestä tai jättävätkä kokonaan vastaamatta! Vastineet annetaan lokakuun loppuun mennessä!


Kommentit

8.9.2021 20:26  YksKylältVaa

En tiär, mutt niinku olis kaupunki taholt yhrentekevi nää vuokratalot näiss "liitosalueill".


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini