Uusimmat kuvat

ei faktaa

Maanantai 13.9.2021 klo 14:14


Lainaus kaupunginhallitukselle esitettävästä:

"Kesäkuussa 2021 julkaistussa Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi sosiaalihuoltolain ja ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sosiaali- ja terveyspalveluista annetun lain sekä eräiden niihin liittyvien lakien muuttamisesta todetaan: Iäkkään henkilön pitkäaikaista ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa ei voida toteuttaa sosiaalihuoltolain 22 §:ssä tarkoitetun laitospalvelun toimintayksikössä. Iäkkäiden henkilöiden pitkäaikaisen laitoshoidon lopettaminen olisi toteutettava vuoden 2025 loppuun mennessä. Salossa hoivakotihoito eli vanhainkotihoito on sosiaalihuoltolain mukaista laitospalvelua, joka siis olisi esityksen mukaan lopetettava vuoden 2025 loppuun mennessä ja tilalle on saatava korvaavat paikat."

Eihän se noin mene!

Kun luetaan lakia kuin piru raamattua niin saadaanhan tuosta kaupunkilaisille se kerrottua, oikein tarkoituksella, että vanhainkodit olisi lakkautettava.

Mutta lukekaas sitä lakia tarkemmin: ei siellä missään kohtaa sanota, että talot itsessään pitäisi hävittää.

Vai lukeeko?

Kannattais lukea, mitä mieltä eri tahot ovat tulevasta:

https://lausuntopalvelu.fi/FI/Proposal/Participation?proposalId=bff434c4-30fd-4fd2-9d53-45c40f85b244

--

Hinttahan tässä näyttää juuri nyt olevan mustalla listalla no 1.

https://salo10.oncloudos.com/kokous/2021122-9-4038.PDF

Mm. siks tarttis nyt uudet korvaavat tilat hankkia  IoT Campukselta! Se tarve on upotettu/ piilotettu jonkin aikaa, ilmeisesti jo tätä laadittaessa, näiden sanojen sisälle : ".. tiiviiseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen perustuvan, hoivateknologiaan panostavan hoivayksikön suunnittelua kaupungin alueelle."

-- 

En tykkää siitä, että päättäjien eteen väännetään väkisin asioita. Perustelujen ja taustoitusten pitäisi olla faktaa.

Mutku Ei.

Ei meillä!

 Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini