yks askel ette ja kaks taa

Perjantai 15.7.2022 klo 15.46


Salo taipui torin huoltoajokiistassa – ”Meillä on muitakin hommia kuin jäädä yhdessä asiassa tuleen makaamaan”

https://www.sss.fi/2022/07/salo-taipui-torin-huoltoajokiistassa/

Kaupunginpuutarhuri on tehnyt ihan ok päätöksen. On kai hänellä tosiaan muutakin tekemistä.  Mutta, mutta: mitä tästä mieleeni nousee? Ja erityisesti Salo -cityssä? Minulle nousee se, että somessako (sosiaalinen media) esille nostaen näitä eri tahojen/ihmisten arkea haittaavia päätöksiä = ongelmia korjataan.  

Jos torilla ei huoltoajoista ole torikauppiaiden mielestä haittaa ollut, niin miks tilannetta olisi pitänyt muuksi muuttaa? 

Nooh, toivotaan, että ei jatkossakaan mitään haittaa ilmene. Auta armias, jos siellä yksikin haaveri sattuu, niin joku sanoo: "mitäs mää sanosin?" 
 
Sitä torin keskellä kulkevaa kävely- pyöräilyaluetta pidän kyl pikkusen siin ja siin -tapauksena. Aina ei tiedä mihin suuntaan katsoisi, ettei vaan kenenkään kanssa tai mihinkään törmää. Kauppiaiden tarvikkeiden tm. huoltoajoja ne eivät ole olleet, en ainakaan minä ole sellaista kokenut.   

  


Kommentit

15.7.2022 15.57  Marjatta

Kaupunginpuutarhurin työn jälkeä olen kyl muutoin kuullut kehuttavan. Toki hänellä työn tekijät on, ei hän itse kuokka kädessä maisemia kopsota, mutta moni mun ystävä on kehunut, että nyt, siis nyt Nikanderin aikana, kaupungin puistot sun muut paikat keskustan alueella ovat kauniita.

24.7.2022 16.58  Kylilt Kuuluu

Kovin liikenne, siis sähköpyörillä sekä -laudoilla suhaillaan torin poikki kevytväylää sellaista vauhtia, että saa siin jalankulkija tarkkana olla väistäessään näit äänettömii pikakiiturei. Pienten lasten kanss liikkeell olevill tarkkaavaisuutt vaatii kaksinverroin. Onneks ei korviin oll kuulunu, ett mittä vakavamppa olis sattunu, onneksi, mutt on se meno toriaikan aamupäiväst aika hurja näköst.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini